WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een festival vol Urban Jungle: Let it Grow’s Greenhouse Festival

Steden moeten groener! En dat gebeurt, want het Amsterdams Westergassterrein kleurt zondag 2 april groen. Innovatieplatform Let it Grow organiseert voor de allereerste keer Greenhouse Festival. Waan je in een groene oase, waar je stiekem niet meer weg zult willen, en ontdek alles op het gebied van urban green living.

greenhouse festival urban green living

Urban groen!

Greenhouse Festival staat volledig in het teken van het nieuwste op het gebied van urban green living. “Bloemen en planten maken het leven van mensen in steden gelukkiger en gezonder”, zegt Let it Grow oprichtster Silke Tijkotte. En dat lijkt ons een heel goede reden om zondag langs te gaan in het Transformatorhuis. Met meer dan dertig groene initiatieven die op een nieuwe manier met bloemen en planten werken, een Growbar, mini bios en pop-up expo van Hortus Botanicus garanderen we dat je spontaan groene vingers krijgt. En goed nieuws: het festival is gratis!

Greenhouse festival Urban green living

… en verder

Greenhouse Festival is een perfecte combinatie van activiteiten, shops, drankjes, muziek en inspiratie. Ontmoet kunstenaars, start-up’s en architecten. Volg workshop, shop je eigen groen bij De Wildernis (een winkel waar we eerder al eens over schreven) en ontdek producten als de Living Light. Een lamp die energie haalt uit planten en daar helemaal geen stopcontact voor nodig heeft. En van een uitvinding als de Bulbo Light zijn we nu al fan. Deze stijlvolle Italiaanse lamp laat je planten het hele jaar door groeien. Ideaal toch? In de proeftuin van Green Tech zie je hoe sensoren je helpen bij het perfect onderhouden van planten. Kortom, ervaar de toekomst van urban green living op Greenhouse Festival!

Bron: Greenhouse festival

nog meer: wooninspiratie