WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Latijns-Amerikaanse vibes bij Supermercado in Rotterdam

Last van een winterdip, maar is je budget niet toereikend om naar een zonnig oord te vliegen? Breng dan een bezoekje aan cocktailbar en restaurant Supermercado in Rotterdam. ¡Arriba, arriba!

Supermercado

Hola supermercado! Tijdens je citytrip door Rotterdam is deze Latijns-Amerikaanse cocktailbar/restaurant/club een absolute must. Supermercado ligt vlakbij de hippe Witte de Withstraat, één van de leukste straatjes in de Maasstad.

Look & feel

Hallo Pinterestwaardig interieur! Een witte tegelmuur, cactussen, rieten stoeltjes en kleurrijke kreten op de muur: het interieur doet denken aan een Latijns-Amerikaanse cantina.

Food & drinks

Een Argentijnse ribeye, Mexicaanse taco’s of een Peruaanse ceviche? Het vlees wordt hier allemaal bereid op een houtskoolgrill. Tip: probeer zeker de zoete aardappelfrietjes.

Naast een swingende keuken beschikt Supermercado ook over een geweldige cocktailbar. De bartenders serveren een breed scala aan cocktails, van klassiekers als de Margarita tot de beruchte Pornstar Martini. Staat je favoriet niet op de kaart? Vraag het gewoon!

Leuk extraatje

In de kelder van Supermercado is er ook een Superdisco. Hasta Pronto!

Waar?

Supermercado
Schiedamsevest 91A
3012 BG Rotterdam

Tekst & foto’s: Isa Naeyaert

nog meer: wooninspiratie