WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Roadtrip door Maison&Objet

Een bezoek aan Maison&Objet Parijs heeft alles weg van een mini roadtrip. Gewapend met camera, rugtas, plattegrond en een berg enthousiasme op zoek naar moois. Om te fotograferen, te ervaren en te verzamelen! En een fijne ‘reiservaring’, die hoor je te delen. Ga je mee op reis?

Maison&Objet

België – Universo Positivo

Onze zuiderburen van Universo Positivo houden van eenvoud met oog voor detail. En wij ook! In dit positieve universum spelen functionele producten van massief eiken in combinatie met gelakt metaal de hoofdrol. De frisse touch die elk interieur kan gebruiken. Nieuwsgierig geworden? We verkopen dit mooie merk ook in onze shop.

Universo Positivo vakkenkast tafellamp universo positivo

Frankrijk – Baan

Baan betekent ’thuis’ in het Thais. En thuis, dat voel je je met de mooie accessoires en huishoudelijke producten van Baan. Op de beurs werden wij verleid door een stand met opvallend veel blauw, etnische prints en ambachtelijk gemaakte keukenaccessoires als lepels, borden en broodplanken. Alles met het oog op rust, eenvoud en de natuur. Niet gek toch, dat we ogen tekort kwamen?

blauw ambachtelijk servies blauwe stoffen

Finland – BEdesign

Drie keer raden welk land we, als fan van Scandinavische interieurs, niet over hebben geslagen? Precies, Finland. Het land waar de wortels van BEdesign liggen. De Finse natuur én architectuur dienen als onuitputtelijke bron van inspiratie voor al het moois van dit merk. Aandachtstrekkers op de beurs: het simplistische hert en de quote ‘let’s never forget the first time we met’. BEdesign vergeten, dat doen wij zeker niet!

BEdesign canvas tas

Israël – Mikabarr

Bestemming nummer 4: Mikabarr. Een merk dat je op avontuur neemt in de wereld van 3D en textiel. Uniek, speels en opvallend; met deze 3D kussens haal je echte blikvangers in huis. De textuur en structuur van het textiel, je wilt het aan blijven raken.

3D kussens

3D kleed

Italië – Ilaria

Last but not least: A, B, C, … I-talië. Het land waar het mooie, grafische alfabet servies van Ilaria vandaan komt. En niet alleen servies, ook placemats, theedoeken, tafellakens en vazen. Handgemaakt, uit de vrije hand getekend en een combinatie van texturen en suggesties; wij willen alles van A tot Z.

bordjes

servies

nog meer: wooninspiratie