WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw: vtwonen concept shop nu ook bij Loods 5

Alle items uit de vtwonen collectie vind je natuurlijk op vtwonen.nl, maar wil je ze in het echt zien, dan kun je terecht in een van de zes vtwonen concept shops door heel Nederland. En dat worden er steeds meer! Op 31 augustus was de feestelijke opening van een splinternieuwe vtwonen concept shop in Loods 5 Amersfoort.

vtwonen concept shop 01vtwonen concept shop 02vtwonen concept shop 04vtwonen concept shop 03

Feestelijke opening

Voor het personeel was er een feestelijk ontbijt, geheel in vtwonen stijl. Ook aan de klanten was gedacht! Zij kregen namelijk een hele leuke vtwonen concept shop goodiebag mee.

vtwonen collectie

De vtwonen collectie maakt je huis nog mooier en persoonlijker. Jouw huis om in te vtwonen, zeggen wij. De vtwonen collectie bestaat uit basisstukken en mooimakers voor binnen en buiten in de typische vtwonen stijl: basic met een twist. Je kunt alle items vinden op vtwonen.nl. Handig om inspiratie op te doen of om alvast een whishlist op te stellen van jouw vtwonen favorieten.

vtwonen concept shop

Wil je ze liever in het echt bekijken? Dat kan! Er zijn momenteel al zes vtwonen concept shops door heel Nederland. Met de opening van de shop in Loods 5 Amersfoort blijft dit aantal groeien. Nog leuker, de volgende vtwonen concept shop staat al in de steigers! Binnenkort kun je de vtwonen collectie ook bewonderen in Loods 5 Sliedrecht.

Fotografie Michelle Buitink

nog meer: wooninspiratie