WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lifestyle Gent/Sfeer beurs: voor de ultieme levensgenieters

Yay! Beurzen en evenementen mogen eindelijk weer doorgaan. Zin om je weer helemaal te laten onderdompelen in interieur-, zwembad- en tuinideeën? In maart vindt de lifestylebeurs ‘Lifestyle Gent/Sfeer’ plaats in Flanders Expo Gent. Ook zal er tijdens dit evenement aandacht worden besteed aan gastronomie, kunst en reizen. Laat de inspiratie maar komen.

terras met zwembad

Interieurinspiratie voor binnen en buiten

Het voorjaar hangt in de lucht en dat betekent dat we veel tijd buiten gaan doorbrengen. Staat je buitenruimte er maar saaitjes bij? Dat is een bezoek aan deze lifestylebeurs geen gek idee om inspiratie op te doen. Van sfeervol verlichte zwembaden tot complete loungesets: deze beurs tilt tuininrichting naar een hoger niveau.

Naast inspiratie voor buiten, kun je er ook terecht voor inspiratie binnenshuis. Van slaapkamer tot thuiskantoor: voor iedere ruimte in huis is inspiratie te vinden bij stands van ruim honderd bedrijven. Als je nog geen concrete plannen hebt, dan vind je op deze lifestylebeurs genoeg inspiratie om deze vorm te geven.

Culinaire droomreis

Kunst- en foodlovers opgelet. Dit jaar is er een nieuw onderdeel aan de beurs toegevoegd, volledig gericht op reizen, gastronomie en kunst. Proef ingrediënten van topkwaliteit tijdens de kookworkshops en laat je adviseren over keukenmateriaal. Kortom, vind hier alle benodigdheden om bij thuiskomst de chef in jezelf naar boven te halen. Daarnaast is er een breed scala aan kunstwerken te bewonderen. Misschien vind je wel hét kunstwerk dat thuis de lege plek aan de wand kan opvullen.

Tijden en tickets

Bezoek Lifestyle Gent/Sfeer op zaterdag 12 t/m maandag 14 maart of vrijdag 18 t/m zondag 20 maart 2022. De beurs begint om 10:30 uur en eindigt om 18:30 uur. Op vrijdag 18 maart is de beurs tot 21:30 uur geopend en pik je ook nog eens een optreden van Metejoor mee. Een online gekocht dagticket kost 10 euro en een ticket aan de kassa 12 euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Bestel tickets via deze link.

LEES OOK
Woonwinkelen: zo houd je het gezellig

nog meer: wooninspiratie