WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De smakelijkste hotspots in Enschede

Ga je een dagje shoppen in Enschede? Dan is het de moeite waard om even neer te ploffen voor een heerlijke lunch bij de allerleukste hotspots. Aan de Oude Markt vind je veel gezellige cafés en restaurants, maar voor de echte hotspots duik je de straatjes rondom de Grote Markt in. Geniet van de zoete verleidingen bij Mrs. Brown, kies voor een lekker broodje bij STOET of eet een gezonde salade bij ETN. Voor ieder wat wils!Hotspot Mrs. Brown in Enschedemrs. brown hotspotmrs. brown hotspotmrs. brown hotspot

Ovenvers bij Mrs. Brown

Mrs. Brown bakt ovenverse, zoete verleidingen met veel liefde en plezier. De heerlijk geurende muffins, krokante biscuits en hemelse taartjes worden geheel ambachtelijk gemaakt van de allerbeste ingrediënten. De patisserie is onderscheidend omdat er gebruik gemaakt wordt van zuivere en natuurlijke grondstoffen zonder onnodige toevoegingen. Geen traditionele patisserie, want de sfeer en smaak is casual chique!

Wat en waar?

Mrs. Brown
Walstraat 8
7511 GH Enschede

Hotspot Stoet in EnschedeHotspot Stoet in EnschedeStoet hotspotStoet hotspot

Smikkelen bij STOET

Rijkelijk belegde broodjes, een verrassende kaart en vers gebak; je vindt het allemaal bij STOET. Deze hotspot valt bijna niet te missen omdat hij eigenlijk aan de bieb vastgeplakt zit. STOET is een gezellige plek waar je fijn kan lunchen met bijvoorbeeld een lekker broodje met brie of gegrilde kip. Maar er is ook ruimte om te werken onder het genot van een verse muntthee en de heerlijke citroentiramisu. Kortom: een hippe, botanische en vintage hotspot met een uitgebreide kaart!

Wat en waar?

STOET
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede

etn saladebar hotspotetn saladebar hotspotetn saladebar hotspotetn saladebar hotspot

Healthy bij ETN

Ben je gek op salades en wil je eens wat vriendelijker zijn voor het milieu? Breng dan een bezoekje aan ETN saladebar: een gezellige, knusse hotspot met een botanische sfeer. Je kunt er relaxt van een gezonde salade smullen, maar als je weinig tijd hebt kun je ook snel naar binnen lopen voor een salade to-go. Handig! Als je geen zin hebt in salade kun je er terecht voor een warme kom soep of hummus met brood. Geniet van een heerlijke, gezonde en milieubewuste maaltijd!

Wat en waar?

ETN saladebar
Haverstraatpassage 26
7511 EW Enschede

Ook leuk om te lunchen: de Broodbode, Sus en So en Bagels & Beans

Fotografie & tekst: Lisanne Bijker

nog meer: wooninspiratie