WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hippe plekken in Rotterdam

De leukste lifestyle-adressen in Rotterdam. We zetten er drie voor je op een rij: een restaurant, een museum en een bijzondere winkel.

Uit je eigen stad restaurant Rotterdam

museum

breien

Uit je eigen stad

Het menu dat je voorgeschoteld krijgt, is afhankelijk van wat er in de omgeving groeit en geproduceerd wordt. Bij het restaurant ‘Uit je eigen stad’ kun je een vijfgangenmenu voor zowel vlees-, viseter en vegetariër verwachten.  Naast het restaurant hebben zij ook een winkel waar je heerlijke verse producten kunt halen. Ga naar uitjeeigenstad.nl/het-restaurant.

Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam

Het Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam staat dit voorjaar in het teken van ambacht ofwel HandMade: lang leve het ambacht. De tentoonstelling is gebaseerd op zeven clichés. Zeker de moeite waard om een kijkje nemen. Je kunt er nu met korting heen! Meer op boijmans.nl.

Granny’s Finest

Hoe leuk! Oma’s uit Nederland kunnen breien als de beste en zijn samen met jonge ontwerpers aan de gang gegaan. Een winkel vol sjaals, mutsen, handschoenen en accessoires is het resultaat. Mooie handgemaakte producten waarvan de opbrengst naar sociale doelen voor jong en oud gaat. Kijk op grannysfinest.com.

nog meer: wooninspiratie