WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De Dutch Design Week 2018 komt eraan!

Het is elk jaar weer een feestje: de Dutch Design Week. Ook dit jaar is Eindhoven de stad om werk en concepten van meer dan 2600 ontwerpers te spotten. Dat doen we massaal, maar liefst 335.000 bezoekers uit binnen- en buitenland reizen naar de lichtstad af. Ga jij ook?

Thema Dutch Design Week 2018

‘If not us, then who?’ Met dit thema belooft de Dutch Design Week 2018 verrassend, uitdagend en vernieuwend te worden. Vrijwel alles in de wereld is of wordt ontworpen. Dit biedt kansen, maar gaat ook samen met enorme verantwoordelijkheden. Hoe kan het anders? En beter? Ontwerpers hebben op deze vragen authentieke en verrassende antwoorden. Maar het is aan ons allemaal om deze creatieve oplossingen te omarmen en te stimuleren, ook aan jou. If not us, then who?

Kies een design route

Met meer dan 100 locaties en ruim 400 evenementen is het slim om van te voren een planning te maken. Populaire locaties zijn Strijp-S, Sectie-C, Piet Hein Eek en de Graduation Show in de Design Academy Eindhoven, maar je kunt ook juist kiezen voor de iets minder bekende locaties. Bekijk dan hier het programma van de Dutch Design Week. Handig: kies een door de Dutch Design Week samengestelde design route, zodat je er zelf geen hoeft samen te stellen.

Ga met de taxi of op de fiets

De Dutch Design Week is van 20 t/m 28 oktober en de openingstijden variëren per locatie. Echter zijn de meeste locaties van 11.00 tot 18.00 uur open. Tip! Maak gebruik van een gratis taxi die je van de ene naar de andere locatie brengt. Stap in een taxi bij het Lichtplein, Stadhuisplein, Klokgebouw of Piet Hein Eek. Meer locaties bezoeken? Huur dan voor 10 euro een fiets. Wees hier wel op tijd bij, je bent niet de enige die voor deze mogelijkheid kiest. Ga jij ook? Bestel hier je ticket voor de Dutch Design Week.

Bron beeld: 1. Dutch Design Week | Fotografie Ruud Balk – 2. Dutch Design Week | Fotografie Iris Rijskamp – 3. Dutch Design Week | Fotografie Max Kneefel

nog meer: wooninspiratie