WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Camping BuitenLand in eigen land

Je eigen, ideale vakantiehuisje bouwen? Heerlijk eten, maar ook wandelen in het bos? Het kan allemaal bij camping BuitenLand. Een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is. Omdat er allerlei mensen bouwen aan hun huisjes zijn er elke maand nieuwe dingen te zien en wordt de camping dagelijks een stukje mooier!

camping buitenland hotspotcamping buitenland hotspot

Genieten

Camping BuitenLand ligt op een terrein van negen hectare, vlak onder Nieuw-Amsterdam tussen een zwemmeertje en een bos. Zelfbouwers en architecten krijgen alle vrijheid om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die, als ze klaar zijn, te huur worden aangeboden op deze website. Zo kan je aan het einde van de dag een gezellig vuurtje maken voor je eigen gebouwde huisje en onder de sterren een wijntje drinken.

Relaxen

BuitenLand is een fijne plek waar je met familie naartoe kan, maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten. De BuitenBar is het kloppende hart van de camping. Een plek die aanvoelt als een huiskamer en waar de lekkerste gerechten uit de keuken getoverd worden. En ook voor de mensen die ’s avonds nog even een drankje willen drinken is de BuitenBar de ideale plek!

Zelf bouwen

Op camping BuitenLand is het mogelijk om zelf een verplaatsbaar of demontabel huisje te bouwen. De camping helpt je dan (als je wilt) het huisje te verhuren aan campinggasten. Alle accommodaties zijn van privé eigenaren die deze zelf hebben gebouwd en ingericht. Zij bepalen zelf net als bij Airbnb de prijs en beschikbaarheid. Klinkt als een heerlijke vakantie!

Bron beeld: Camping BuitenLand | Fotografie Aline Bouma

nog meer: wooninspiratie