WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Beleef jouw nog-te-bouwen-woning in 3D

Een nieuwbouwwoning pas je tijdens de ontwerpfase helemaal aan jouw woonwensen aan. De keuken hier, badkamer daar en op zolder een dakkapel voor meer licht en ruimte. Maar dit is vaak lastig inschatten met alleen een droge bouwtekening en plattegrondje. Voor velen een reden om toch maar voor een bestaande woning te gaan. Met het Wooniversum experience center is dit verleden tijd: hier loop je met een 3D bril door de nog te bouwen woning rond. (promotie)
Wooniversum

Stap binnen in jouw virtuele huis

Beeld je in: je stapt een grote, lege ruimte in. Op het moment dat je een speciale 3D bril opzet, verandert deze lege ruimte in jouw nieuwbouwwoning. Door state-of-the-art projectietechnieken en gedetailleerde computermodellen loop je zo door je eigen huis. Met 3D meubelmodellen richt je de geprojecteerde woning in. Zo zie en voel je precies hoe groot de ruimte is en hoe deze is ingedeeld. Liever een uitbouw of een open keuken? Elke aanpassing kan digitaal direct doorgevoerd worden zodat je met eigen ogen kunt zien hoe dit wordt.

Het experience center Wooniversum in Nieuwegein is een wereldprimeur. Nergens anders kun je nieuwbouwwoningen zo beleven als hier. Het Wooniversum is opgestart door VolkerWessels, een van Nederlands grootste bouwconcerns.

Wooniversum

Verbouw je eigen woning

Niet alleen nieuwbouwwoningen beleef je door een 3D bril. Elke aanpassing, verbouwing of uitbouw aan je bestaande huis is op ware grootte te bekijken en te beleven bij het Wooniversum.

Interieurstyling

Na rondgelopen te hebben in jouw virtuele woning neemt een stylist van het Wooniversum je mee door verschillende stijlkamers en geeft uitleg over de laatste trends op interieur gebied. Je krijgt daarbij advies op maat.

Na afloop van deze woonbelevenis ga je naar huis met een handgemaakte interieur tekening en ontvang je digitale snapshots van de 3D beleving.

Wooniversum

Bron beeld: Wooniversum

nog meer: wooninspiratie