WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Arnhemse Stockdagen

Altijd al willen snuffelen in de voorraadkasten van grote Nederlandse mode- en designlabels? Dit kan tijdens de Stockdagen! Van 25 t/m 27 juni staat Arnhem vier dagen lang volledig in het teken van stock en designeritems. Een Walhalla voor liefhebbers die op zoek zijn naar unieke samples.  

stockdagen

Productdesign

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is toegevoegd als locatie aan dit mode- en designevenement. IPKW is een vestigingsplaats voor ontwerpers en energie-intensieve ondernemingen met oog voor duurzaamheid. In de prachtige gebouwen is een groot aantal productdesigners gevestigd. Tien van hen openen hun deuren speciaal voor de Stockdagen, waaronder productontwerpers Ineke Hans en Arnout Vissser.

Sophie Schijf, algemeen directeur van de Arnhemse Stockdagen: “In de afgelopen jaren hebben we stevig ingezet op het landelijke stockaanbod en is er een weg geopend om veel ontwerpers bekend te maken bij het grote publiek. Voor de ene ontwerper is de stockverkoop een proeftuin voor een nieuw merk, om te voelen wat de reacties zijn. Voor de ander is het een manier om schoon schip te maken in het overvolle voorraadhok.”

stockdagen

Wat? Mode- en designevenement Arnhemse Stockdagen
Waar? Industriepark Kleefse Waard (IPKW), de stadhuishal en de hele binnenstad van Arnhem
Wanneer? 25 t/m 27 juni 2015
Waarom? Kijkje in de keuken van mode- en productdesigners.
Info? arnhemsestockdagen.nl

Bron: Organisatie Arnhemse Stockdagen

nog meer: wooninspiratie