kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De 5 leukste vrijmarkten op Koningsdag

Koningsdag staat alweer bijna voor de deur. Dit betekent de hele dag feest en gezellige activiteiten. Er is voor ieder wat wils. Of je nu van mooie spullen of lekker eten houdt. Wij zetten de 5 leukste vrijmarkten tijdens Koningsdag op een rij. KoningsdagKoningsdag

NDSM Vrijhaven – Amsterdam

Op Koningsdag verandert het NDSM-werf in Amsterdam in een groot festijn. Er is hier van alles te doen. Dans bij de verschillende kleine en grote podia, laat je gaan met karaoke en geniet van al het heerlijke eten bij de verschillende eettentjes. Ook kunstliefhebbers kunnen hier terecht op Koningsdag voor inspirerende mode en streetart. Op stap met kinderen? Breng dan ook een bezoekje aan de kindervrijmarkt. Succes gegarandeerd!

Vrijmarkt – Utrecht

De vrijmarkt van Utrecht is er een die je écht niet mag missen! Vanaf Koningsnacht om 18.00 kun je hier namelijk 24 uur lang rondsnuffelen naar de leukste woonaccessoires en andere hebbedingetjes. Bij het station van Utrecht kom je gelijk al de eerste kleedjes tegen, en dat gaat de hele binnenstad door. Omringt door de leukste muziek en activiteiten ben je de hele dag zoet.

Royal Rollerdisco – Rotterdam

In Rotterdam vind je op het Deliplein de Royal Rollerdisco. Begin je dag hier op de vrijmarkt en scoor de beste spullen. Vervolg de dag door een paar dansjes te wagen op vrolijke live muziek of doe mee aan verschillende workshops. Ook voor kinderen zijn er verschillende activiteiten te doen. En niet te vergeten, natuurlijk kan je op de Royal Rollerdisco ook skaten. Wanneer je zelf geen skates hebt kan je die huren.

Frederik Hendriklaan – Den Haag

Ook in Den Haag beleef je een geweldige Koningsdag. Om 7 uur ’s ochtend begint op de Frederik Hendriklaan de vrijmarkt, dus dat betekent dat je al vroeg uit de veren moet zijn om de mooiste schatten te kunnen bemachtigen. Ook zijn de winkels gewoon open, dus dat wordt een dag lang rondkijken voor de leukste spullen voor in huis. Zijn je voeten moe maar heb je nog geen zin om naar huis te gaan? Sluit dan de dag af met een rondvaart door de feestelijke stad.

Het Stadspark – Maastricht

Natuurlijk is er buiten de randstad ook van alles te beleven. Ga naar Maastricht voor de leuke vrijmarkt in Het Stadspark. Verschillende bandjes zorgen voor live muziek, waardoor je in een gezellige festivalsfeer op zoek kan naar de leukste spulletjes. Wanneer je al het moois er tussenuit hebt gevist en wil genieten van meer muziek kan je tot laat in de avond terecht op een van de andere pleinen in deze bruisende stad in het Zuiden.

Bron beeld: Ijhallen

nog meer: wooninspiratie