HOME: hét boek voor echte vtwonen fans!

Het boek HOME – The joy of interior styling is een echt bewaarboek voor interieurliefhebbers die graag inspiratie opdoen voor hun eigen huis en de laatste trends willen mixen en matchen met hun eigen smaak. Een boek waarin je blíjft kijken!

Voor op de koffietafel

Interieurstyling betekent meubels, accessoires en kleuren samenbrengen zodat ze geen op zichzelf staande dingen meer zijn, maar samen een geheel vormen. Het resultaat is een persoonlijke plek waar jij je fijn voelt en die ook wat over jou zegt. Het boek HOME – The joy of interior styling wil je hierin gidsen met voorbeelden van inspirerende interieurs. De beelden worden afgewisseld met quotes, kleurpaletten voor de juiste combinaties en poëzie.

Hebben!

Het boek is te koop in de vtwonen shop.

PS Ken je het nieuwe vtwonen posterboek al? 64 pagina’s vol met leuke illustraties, foto’s en spreuken om uit te knippen, op te plakken, in te lijsten en te koesteren.

nog meer: inspiratie

Reacties:

Yvonne | NJOY Living op 4 oktober 2017 om 21:58

Hallo,

Graag zou ik willen weten waar ik als retailer deze boeken kan kopen voor wederverkoop?!

Hartelijke groet,
Yvonne

Beste Yvonne, je kunt daarvoor contact opnemen met Lannoo!

Amcke becker op 3 november 2017 om 09:13

Zouden jullie het boek "de joy of interior styling" ook naar Singapore willen versturen? Uiteraard betaal ik voor de verzend kosten.
Hoop het!

Beste Amcke, wij verzenden helaas niet naar Singapore. Maar wellicht kun je het via Bol.com bestellen? https://www.bol.com/nl/p/home/9200000079058585/?