WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoezo geen vrijdagmiddag borrel? Zo luid je thuis het weekend in

Thuiswerken heeft zo zijn voordelen: je kunt in joggingpak achter de computer kruipen en je koelkast is dichtbij. Maar werk en thuis door elkaar lopen, ligt het gevaar op de loer dat je op je vrije zaterdag toch nog even werkt. Hoe je dat oplost? Luid net als ‘vroeger’ met een vrijdagmiddag borrel het weekend in. Online met je collega’s of in je eentje languit op de bank.

vtwonen | 55 jaar jubileum eetkamer feest

Je mooiste glazen

Het weekend staat voor de deur! Sluit die drukke werkweek af in stijl, haal je mooiste servies uit de kast en maak er een feestje van. Heb je net als vtwonen blogger Rachel een zwak voor vintage glazen? Laat ze niet in de kast staan en schenk er een glaasje fris of wit in, want in een mooi glas smaakt alles dubbel zo lekker. En wat dacht je van deze beauty’s?

Snacken in stijl

Bij een drankje hoort natuurlijk ook iets te eten. Omdat er gewoon gewerkt moest worden, houd je het simpel: open de verpakking van je favoriete lekkere-trek-snack en serveer het stijlvol in een chique schaal of op een mooie borrelplank. Zo simpel kan je eigen vrijdagmiddag borrel zijn. 

Benieuwd hoe de vtwonen redactie thuiswerkt? Hier zie je hoe de thuiswerkplekken van de vtwonen redactie eruitzien. Want vanachter onze eigen bureaus thuis blijven we jou inspireren!

nog meer: wooninspiratie