WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Het droomhuis van… stylist en influencer Sabrina Kuipers

Samen met man Marcel, dochter Floor (19) en zoon Jules (21 en uitwonend, maar in de weekenden nog graag thuis) woont Sabrina in een architectonisch herenhuis aan de rand van Breda. Met veel raamoppervlakte, een grote woonkeuken en uitzicht op de polder.

Dwangmatig verzamelaar

Sabrina’s huis is doorspekt van ‘spulletjes’. “Ik ben een dwangmatig verzamelaar”, geeft ze toe. “Marcel verzamelt ook, maar die heeft alles in kastjes geordend. Als je woonaccessoires clustert en op kleur groepeert, oogt het toch nog rustig”, tipt ze. Het interieur is een mix van Marcels liefde voor design en strakke elementen en Sabrina’s hart voor vintage en kleur. “Ik brengt de warmte en huiselijkheid. Het contrast geeft juist sfeer. Ik zou nooit in een strak, modern interieur kunnen leven. Ik heb mijn spulletjes nodig om me heen.”

Ondanks dat contrast is er nooit discussie over het interieur. “Onze stijl en het inrichten is eigenlijk heel organisch verlopen. Alleen de kinderen worden soms gek van de bank vol kussens (‘Ma-hám, alweer een nieuw kussen?!’). Ik niet! Gezellig en knus juist.”

Grote wens

De crisistafel van Piet Hein Eek is een grote trots. “Die tafel was al heel lang een grote wens van ons beiden. Groot en industrieel, met een glad oppervlak waar je wel tien man aan kwijt kan. Voor het contrast hebben we verschillende vintage designstoelen neergezet. De twee webbingstoelen met buisframe zijn onze laatste Marktplaats-aanwinst.” Nog zo’n grote trots is de keuken. “Die is recent gerenoveerd en hebben we matzwart laten spuiten. Op de achterwand van de keuken hebben we witte, keramieken marmertegels geplaatst. Vet blij mee!”

Kaasboertje in Limburg

Voor vintage-liefhebbers is speuren een tweede natuur. Op Marktplaats diept de stylist de bijzonderste vondsten op. Zo ook de trolley in de keuken. “Die heb ik gevonden bij een kaasboertje in Limburg die het dus ook echt gebruikte om grote ronde kazen op te leggen. We hebben de planken vervangen voor eiken planken en nu staat-ie in onze keuken vol met servies, boeken, enzovoort. Een echte eyecatcher.”

Beetje balen

Als er één ding is waar ze toch een beetje van balen, is het de nieuwe betonvloer op de benedenverdieping. “Die pakte uit in een koelere grijstint dan ik had gehoopt. Nu de vloer is ‘aangekleed’ met drie grote Marokkaanse kleden gaat het wel. Ik heb me er maar overheen gezet dat het niet is geworden waar ik op hoopte. Gelukkig is de vloer wel super praktisch in onderhoud. Dat maakt het een beetje goed.”

Overal een thuis

Zelfs als je in zo’n huis als dat van Sabrina en Marcel woont, blijft er altijd wat te dromen over. “Ooit willen we nog eens zelf een huis ontwerpen en bouwen. Niet groot, maar wel met veel vergrijsd hout, beton en staal. En dat dan inrichten met een mix van mid-century, vintage en bohémien om het warm te houden. Het liefst staat dat huis dan ergens aan de kust. In Nederland, maar het buitenland mag ook. Ik denk dat we hier nog wel een paar jaar blijven wonen, maar nu de kinderen (bijna) uit huis zijn, fantaseren we er stiekem weleens over om een paar jaar in het buitenland te wonen en werken. Ik weet dat ik in ieder geval overal weer een ‘thuis’ kan maken.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

•HEY• It’s me? • • • Die Klaas @dutchguy84 brengt wat te weeg op IG…???Joejoe hier ben ik hoor????‍♀️Sabrina het gezicht achter het IGaccount? Sabrina Visual ..mijn leeftijd? ..ooh 52 jr ?#50plusdus …getrouwd met jeugdliefde Marcel en trotse moeder van Jules(21) en Floor(19) Woonachtig in Breda ‘de Parel vh Zuiden’. Dol op warme ?oranje tinten(valt het op ?)en zeer visueel ingesteld ? En reizen is mijn grote hobby ?Wisten jullie vast al ? Timmer? sinds meer dan een jaar aan de weg met mijn eigen bizniz onder de naam ??‍?Sabrina Visual. Als o.a Content Creator, Influencer en Interieur Styliste! En dat doe ik met heel mijn ?Bij deze ook gelijk een (schaamteloos?) oproepje ?Wil je samenwerken? Superleuk ??contactadres in bio??En loop je vast in je interieur? Ik geef ook stylingadviezen, check mijn website voor meer info. Deze foto maakte lieve @danu.caris afgelopen maandag tijdens een biznizshoot ?bij mij thuis. Blij mee, sta erop zoals ik ben ?✨Groetjes, X Sab ?

Een bericht gedeeld door SabrinaVisual (@sabrinavisual) op


Meer zien van Sabrina’s stijl? Volg haar hier op Instagram.

nog meer: wooninspiratie