WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Doe mee met de Voorjaarshuis-actie!

Van woensdag 18 april 07.00 uur  t/m dinsdag 24 april 19.00 uur kun je (opnieuw) meedoen met de Voorjaarshuis-actie. Verzamel voor precies 10.000 euro aan woonspullen en je maakt kans op jouw voorjaarshuis te winnen. De spullen die je hebt verzameld worden bij jou thuis bezorgd en er komt een vtwonen styliste die je helpt alles een mooie plek te geven. Daarnaast maak je kans op 2x shoptegoed van € 250,- en 5x shoptegoed van € 100,-. Maar dat is nog niet alles. Omdat de actie op 18 maart niet is gelopen zoals we wilden, hebben we nog 3 extra goedmaak-prijzen die we gaan verloten onder de voorjaarshuizen met een waarde van exact 10.000 euro:

  • 3x vtwonen magazine jaarabonnement
  • 3x vtwonen basis-servies
  • 10x Green Lifestyle Store kamerplant peperomia in weckpot

De winnaar van de hoofdprijs én de winnaars van de overige prijzen worden op donderdag 3 mei bekend gemaakt.

* Doe mee met de Voorjaarshuis-actie!

FAQ

Omdat we best veel vragen van jullie hebben ontvangen en het niet altijd mogelijk was iedereen persoonlijk antwoord te geven, hebben we een FAQ rondom het Voorjaarshuis opgesteld. Lees hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Is mijn voorjaarshuis van 18 maart bewaard gebleven?

We hebben alle voorjaarshuizen bewaard, of ze nou wel of niet af waren en of ze nou wel of niet ingezonden waren. Door tussen 18 en 24 april opnieuw in te loggen met jouw account, krijg je weer toegang tot jouw voorjaarshuis. Je kunt jouw voorjaarshuis opnieuw bewerken en meedoen met de Voorjaarshuis-actie.

Ik heb mijn voorjaarshuis al ingezonden op 18 maart, kan ik opnieuw meedoen?

Als je wilt kun je opnieuw meedoen met de Voorjaarshuis-actie tussen 18 en 24 april. Door in te loggen met jouw account, krijg je weer toegang tot jouw voorjaarshuis. Deze kun je bewerken als je dat wilt. Was je tevreden over jouw Voorjaarshuis en was de waarde exact 10.000 euro, dan hoef je niets te doen. Jouw voorjaarshuis wordt op 24 april om 19.00 uur automatisch verstuurd en je dingt mee naar de hoofdprijs.

Hoe zorgen jullie ervoor dat iedereen op de hoogte wordt gesteld van de opvolging van de Voorjaarshuis-actie?

We delen dit nieuws op onze site en op onze social kanalen. Ook ontvangt iedereen die is begonnen aan de Voorjaarshuis-actie of zich heeft ingeschreven voor de reminder een mail hierover.

Hoe gaan jullie ervoor zorgen dat er deze keer geen technische problemen zijn rondom de actiesite?

Uiteraard hebben we geleerd van de afgelopen keer. De reden dat we de actie over een week verspreiden, is dat we daarmee de drukte en dus druk op de actiesite beter kunnen opvangen. We hebben een aantal aanpassingen gedaan die de bereikbaarheid en ervaring van de Voorjaarshuis-actie gaan verbeteren en de komende weken gaan we dat nog goed testen en aanscherpen.

Blijven de prijzen van de producten op de Voorjaarshuis-actie ongewijzigd?

De prijzen van de producten op de Voorjaarshuis-actiesite blijven ongewijzigd tussen 18 en 24 april. Dit zijn dezelfde prijzen als op 18 maart. Deze kunnen inmiddels afwijken van de prijzen in onze shop op vtwonen. Het gaat erom dat je op de actiesite een Voorjaarshuis ter waarde van exact 10.000 euro samenstelt.

Veranderen de spelregels?

Alleen de lengte van de Voorjaarshuis-actie is gewijzigd. In plaats van 24 uur, heb je nu 7 dagen de tijd om jouw voorjaarshuis samen te stellen. De overige spelregels blijven ongewijzigd. Alleen de voorjaarshuizen van exact 10.000 euro maken kans op de hoofdprijs en alle andere prijzen. De jury selecteert de winnaar op basis van samenhang en stijl van het voorjaarshuis.

Maak je meer kans als je snel jouw voorjaarshuis hebt ingezonden?

Nee, je hoeft de wekker niet te zetten en we kijken ook niet naar de tijd die je neemt om je voorjaarshuis samen te stellen. Als je tussen 18 en 24 april jouw voorjaarshuis verstuurt en de waarde is exact 10.000 euro dan ding je mee naar de hoofdprijs en andere prijzen. Deze keer kun je je tijd nemen!

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

De winnaar van de hoofdprijs én de winnaars van de overige prijzen worden op donderdag 3 mei bekend gemaakt.

 

nog meer: wooninspiratie