WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Happy 2021! Proost op een nieuw begin

vtwonen wenst jou een happy en vooral gezond 2021! Een jaar waarin we iedereen weer mogen knuffelen, pantoffels worden ingeruild voor pumps en al je (woon)dromen werkelijkheid mogen worden. Proost op een nieuw begin!
Wat gaat dit nieuwe jaar in ieder geval brengen?

vtwonen wenst jou een happy en

gezond 2021!

Nieuw seizoen Weer verliefd op je huis en vt tv

De kijkcijfers van Weer verliefd op je huis schoten in 2020 nog meer omhoog, met als hoogtepunt bijna een miljoen kijkers naar de eerste metamorfose van stylist Liza! Alle reden voor weer een nieuw seizoen vol mooie woonoplossingen in 2021. Is de liefde voor jouw huis ook bekoeld en kun je de hulp van onze stylisten goed gebruiken? Meld je dan nu aan voor een nieuw seizoen.

Kun je niet genoeg krijgen van de afleveringen? Kijk dan eens op vt tv, wekelijkse online video’s met onze bekende stylisten. In korte video’s laten wij stap voor stap zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. 

Nieuwe interieurtrends

De nieuwe woontrends voor 2021? Duurzaamheid, werelds, Japandi en knuffelbare stoffen. En nee, je hele interieur hoeft echt niet meteen op de schop. Fietje, Liza en Marianne leggen het je graag uit in deze video’s.

Doen! Volg vtcollege

Wat te doen met die saaie witte muur, hoe deel ik mijn smalle woonkamer beter in en waarom lijkt het altijd rommelig in mijn huis? In de nieuwe basiscursus ‘Iedereen een vtwonen droomhuis’ leer je van Fietje, Liza en Marianne alle fijne kneepjes van het styling-vak. Terug de online schoolbanken in… dat is nog eens een goed voornemen voor het nieuwe jaar!

Meer lezen en aanmelden voor vtwonen college.

Goede voornemens voor je huis

Neem jij bij de goede voornemens voor 2021 ook je huis mee? Want je thuis is meer dan ooit je veilige haven en de plek waar je je meeste tijd doorbrengt. Met onze vijf voornemens voor je huis geven wij je alvast een voorzetje.

Ook hoofdredacteur Nicolette Fox heeft zin in 2021. Je leest hier haar goede voornemens en wensen voor het nieuwe jaar.

‘MIJN GOEDE VOORNEMEN:

HET COCOONEN NOG MEER LEREN WAARDEREN’

nog meer: wooninspiratie