WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Haal de zomer in huis

Een zomerochtend in je slaapkamer. Wakker worden met de eerste zonnestralen op je huid. De ramen open gooien en genieten van het zomerbriesje dat zacht naar binnen blaast. Laat het beddengoed lekker luchten en maak je klaar voor een nieuwe dag. (promotie)

VELUX buitenzonweringen

Meer energie

Een lichte kamer heeft heel veel voordelen. Zonlicht stimuleert namelijk de aanmaak van dopamine waardoor je meer energie krijgt. Door ’s ochtends zo snel mogelijk je gordijnen open te doen en jezelf te koesteren in de zon, houd je je biologische klok op peil. Maar, een te lichte kamer is dan weer niet zo bevorderlijk voor een goede nachtrust. Slapen doe je het beste in het donker. Een kamer die je goed kunt verduisteren is dus een must. Zeker in de zomer als het heel lang licht blijft.

Slank en mooi

Wist je trouwens dat slapen in een donkere kamer goed is voor je gezondheid? Het zou je zelfs slank en mooi houden. Volledige duisternis tijdens de slaap zou je stofwisseling en de celdeling ten goede komen. Het herstelproces van je lichaam vaart er wel bij. Ook kinderen slapen beter in een goed verduisterde kamer en het zou baby’s zelfs helpen om beter door te slapen.

VELUX rolluiken

Volledige verduistering

De verduisterende rolgordijnen van Velux passen perfect op je Velux dakramen en bieden zo goed als volledige verduistering. Daarom zijn ze ideaal voor slaapkamers. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van een volledig verduisterde kamer. Ideaal voor een goede nachtrust en fijn voor een dutje of schoonheidsslaapje overdag. Je kunt kiezen uit maar liefst 36 verschillende kleuren en dessins, inclusief 12 superleuke dessins uit de Disney & Velux droomcollectie voor de baby- en/of kinderkamer.

De juiste balans

Genieten van de zon is natuurlijk een van de fijnste dingen in de zomer. Maar, het kan ook weleens té warm worden binnen. Het is allemaal een kwestie van de juiste balans vinden tussen warmte, lichtinval en frisse lucht. En dan ook nog het liefst zonder vervelende insecten die je kamer komen binnenvliegen.

VELUX insectenhorren

Zonwering op maat

Combineer je verduisterende rolgordijn met een buitenzonwering en/of een insectenhor op maat van Velux voor een optimale bescherming tegen hitte en irritante insecten op zomerse dagen. De Velux buitenzonwering is transparant en vermindert de passieve opwarming (verwarming door de zon) van de kamer tot wel 72%. Je kamer blijft dus aangenaam koel op een warme, zonnige dag zonder dat je je uitzicht verliest. Wil je je kamer nog meer koelen dan kun je natuurlijk je raam openzetten. Met een Velux insectenhor die op elk Velux dakraam past, kun je 100 procent genieten van frisse lucht in huis zonder dat irritante vliegen, muggen en andere insecten je kamer binnenkomen.

Wil je volledige verduistering, ’s zomers optimale warmtewering en ’s winters betere isolatie, dan kun je ook voor rolluiken gaan. Velux rolluiken bieden al deze oplossingen in één.

Laat je inspireren door Velux voor licht, lucht en ruimte in huis.

Over Velux

Velux dakramen, lichtkoepels en lichtstraten zijn echt een begrip. Al ruim 70 jaar creëert Velux met behulp van daglicht, frisse lucht en meer ruimte betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Ook voor bijpassende artikelen, zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten, kun je bij Velux terecht.

nog meer: wooninspiratie