kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Haal de geur van warmte en luxe in huis

Haal de ultieme geur van luxe in huis met krachtige aroma’s die een gevoel van geborgenheid geven en maak van je huis een warme plek tijdens koude dagen. Hoe je dat doet? Heel gemakkelijk, bij 9 nummers vtwonen ontvang je nu een Marie-Stella-Maris geurpakket ter waarde van € 100,-.

Kaarsen aan

Nu de temperatuur daalt en de dagen steeds korter worden, verheugen we ons op lange wandelingen door het bos of regenachtige herfstdagen waarop we het liefst de hele dag binnen cocoonen. Het enige wat je nodig hebt is een kop thee, kaarsen en een warm kleed om languit op de bank te kunnen ontspannen.

Je huis als thuis laten ruiken

Sfeervolle meubels maken van huis een thuis, maar ook het gebruik van geuren speelt een belangrijke rol. Geuren zijn zelfs zo herkenbaar dat ze herinneringen oproepen of een ontspannen gevoel geven. Thuiskomen voelt pas echt fijn als je verwelkomd wordt door een knusse en luxueuze geur die je een ‘welkom thuis gevoel’ geven.

Warme geuren in huis met vtwonen

Wil je dit warme gevoel in je eigen huis creëren? Bij 9 nummers vtwonen ontvang je nu een Marie-Stella-Maris geurpakket, dat bestaat uit:

  • 9x vtwonen t.w.v. € 64,89
    + Marie-Stella-Maris pakket Courage des Bois twv € 100,- bestaande uit
  • Hand & body soap
  • Luxe geurkaars
  • Geurstokjes

De aangename geuren in dit pakket toveren je huis om tot een luxehotel. Ingrediënten zoals sandelhout en patchoeli zorgen voor de klassieke nuance, terwijl de lichtrokerige tonen van de houtsoort de ruimte bijzonder warm maken. Dat wordt lekker cocoonen deze herfst! Bestel hier je abonnement.

nog meer: wooninspiratie