WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een grijs interieur saai? Echt niet!

Grijs staat voor veel mensen gelijk aan suf, kleurloos en saai, maar in je interieur is het juist allesbehalve dat. We geven je een paar goede redenen waarom je juist wél voor mooie grijstinten moet gaan.

vtwonen 03-2018 | grijs in je interieur

Ton-sur-ton

Grijs is een echte allemansvriend. Omdat het een natuurtint is, zitten alle andere kleuren uit de natuur (beige, wit, zwart) er ook in. Er zijn wel duizend verschillende tinten grijs en allemaal passen ze bij elkaar. Fijn als je houdt van ton-sur-ton. Wil je toch een kleur toevoegen aan de ruimte, dan matcht vrijwel alles bij grijs. Daarnaast zijn hout – in elke variant – en grijs ook elkaars beste vrienden.

De rust zelve

Stap je een huis binnen waarin grijs de boventoon voert, dan is de energie die daar heerst vaak rustig en overzichtelijk. Grijs is een fijne kleur om naar te kijken en maakt de geest vrij van prikkels. Houd je je huis het liefst rustig, ga dan voor grijs!

vtwonen 03-2018 | grijs in je interieur

“Grijs straalt eenvoud en luxe uit”

Stoer

Heb je een grijs interieur, dan heb je een stoere smaak! Vaak zie je grijs terug in stoerdere woonstijlen zoals industrieel, landelijk of modern. Grijs is de kleur van robuust beton en veel industriële materialen en zorgt daardoor voor die rauwe, vintage sfeer. Wil je meer pit en een mannelijke touch in huis? Dan voeg je gewoon een of meerdere grijstinten toe.

Luxe

Is het je weleens opgevallen dat in huizen waarin veel design te vinden is, ook veel grijze elementen aanwezig zijn? Grijs straalt namelijk eenvoud en luxe uit. Wanneer jouw interieur wel een design-injectie kan gebruiken, dan is een flinke toef grijs het simpele antwoord. Een grijze bank, bijzettafel, vaas of stoel maakt al het verschil.

Nieuwsgierig welke woonstijl bij jou hoort? Of vind je het lastig om jouw interieur te stijlen op een manier die helemaal klopt? Doe dan de woonstijlen-test!

nog meer: wooninspiratie