WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Waarom een gehaakte poef niet mag ontbreken in jouw huis

Gehaakt is de trend! Van gehaakte kussen tot meubels. Wat zeker niet mag ontbreken is een gehaakte poef of een gebreide poef! Wij leggen je uit waarom én vertellen hoe jij aan zo’n mooie gehaakte poef kunt komen.
gehaakte poefs

Haken en breien

Haken en breien is niet alleen meer voor oma, het is nu weer helemaal hip . We zien dan ook steeds meer gehaakte en gebreide woonaccessoires. Een gehaakte poef een echte aanwinst voor je interieur. Heel gezellig en handig om op te zitten of als voetenbank.

Multifunctioneel

Multifunctionele gehaakte poefs en potten voor buiten, op de foto hiernaast  De handgemaakte, gehaakte hoes van deze poefs is over een rubberen band gespannen (HeinsHome). Daarom kunnen deze poefs ook prima buiten.

Zelf maken

Kun je zelf breien of haken, dan kun je natuurlijk ook een gehaakte of gebreide poef maken. Ben je niet zo handig? Gebruik dan een oude trui en maak er een poef van.

Gehaakte poef / gebreide poef

Een gehaakte poef kun je kopen bij vtwonen. Ook kun je hem zelf maken, dat gaat extra makkelijk met een Zpagetti poef pakket. Zoek je nog andere meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op vtwonen.nl

nog meer: wooninspiratie