WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Favoriete combi: zwart-wit en levend groen

Het recept voor een sfeervol interieur in een notendop: zwart, wit en levend groen! Wit en zwart vullen elkaar goed aan en zorgen voor spannende contrasten. Voeg planten toe in mooie potten en je bruisende en levendige interieur is een feit. (in samenwerking met elho)

Succesrecept voor je interieur

Zwart en wit zijn een beetje zoals yin en yang: ze zijn heel verschillend, maar samen vormen ze een ijzersterk duo. Dit tweetal overleeft alle trends en seizoenen met gemak. Een zwart-wit interieur is niet voor niets al jaren populair. Vul een lichte basis aan met zwarte accenten, dan zit je bijna altijd goed.

Stoer en luchtig

Zwart is uitgesproken en stoer, wit is juist licht en luchtig. Zwart op wit heeft een grafisch effect en geeft diepte aan je interieur. Denk bijvoorbeeld aan witte kussens, vloerkleden of beddengoed met zwarte strepen, kruisjes of stippen, maar ook aan verschillende zwart-witte stoelen aan een tafel of een zwarte accentmuur in een wit interieur. Vind je dat iets te zwart-wit? Vul aan met kleurrijke accenten en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe of jute.

Zwart-wit + groen = doen!

Ze zeggen wel eens never change a winning team, maar door levend groen toe te voegen aan een zwart-wit palet geef je je interieur een warme uitstraling. En dat geldt zowel voor binnen als buiten! Zet een aantal planten tegen een witte of zwarte achtergrond, bijvoorbeeld een zwarte of een witte muur, en het groen staat meteen in de spotlights. In een zwarte pot, zoals de elho pure edge plantenbak, springen de groene bladeren er extra uit. Deze pot van duurzaam kunststof heeft een stoere en moderne uitstraling en doet het goed in je huis, tuin of op je balkon. Mooi met bijvoorbeeld de vergrijsde groene bladeren van aloë vera of een donkergroene kamerpalm. Handig: dankzij de verhoogde bodem hoef je niet de hele pot met aarde te vullen. De pot is licht van gewicht, dus gemakkelijk van binnen naar buiten te verplaatsen. De pure edge plantenbak is ook in wit verkrijgbaar.

De geometrische vormen zijn een mooi contrast met de bladeren. Groepeer meerdere potten op een tafel, bovenop een kast of in een hoek van de tuin en varieer in soorten potten en de hoogte van de planten.

Korting!

Wil jij aan de slag met je eigen urban jungle? Je krijgt van 5 t/m 27 mei 2018 maar liefst 20% korting op de elho pure collectie!

Bron: in samenwerking met elho

nog meer: wooninspiratie