kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Energie besparen met Toon®

Gesponsord door Eneco

Hoe krijg je nou écht inzicht in de energiekosten die je maandelijks maakt? Wie energie wil besparen, moet namelijk eerst weten wat er te besparen valt. Eneco introduceert daarom Toon®: een slim apparaatje dat je vertelt hoeveel je verbruikt en vooral, wat dat kost. Overzichtelijk in een allesomvattend touchscreen display.
Eneco
Meet Toon®
Toon®, de eerste thermostaat die met slimme functionaliteiten inzicht biedt in je energieverbruik. Een apparaat dat je verbruik in huis in harde euro’s vertaald. Zo laat Toon® exact zien hoeveel gas- en stroom je op dat moment verbruikt, of dit veel of weinig is en hoe dit zich verhoudt tot de afgelopen dagen, weken of maanden. Zo ontdek je welke apparaten verantwoordelijk zijn voor het verbruik en kun je hier actie op ondernemen.

Meer dan een thermostaat
Wat Toon® echt bijzonder maakt zijn de Eneco waardoor werkelijk verbruik vergeleken kan worden met het voor jou ingeschatte verbruik. Naast je verbruik houdt Toon® natuurlijk ook je kosten in de gaten en geeft een actieve melding om bijbetaling te voorkomen. Zo kom je aan het eind van het jaar niet voor verrassingen te staan. Toon® beschikt over een gebruiksvriendelijk touchscreen en ook handige extra diensten, waaronder actuele weer- en verkeersinformatie. Een echte musthave voor je huis dus!

Alles over Toon® op Eneco.nl

nog meer: wooninspiratie