WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een terraslicht in strandsfeer

De warme dagen breken opnieuw aan. De zomer nadert met rasse schreden. Tijd dus om de tuin weer onder handen te nemen en ons voor te bereiden op gezellige avondjes buiten. Samen met vrienden op het terras genieten van een goed glas en een leuke babbel. ’t Leven kan zo mooi zijn soms.

Terraslicht: sfeervol én goedkoop

Verlichting speelt ook tijdens de zomer een belangrijke rol. Zeker tijdens etentjes kan het pakken sfeer creeëren. Kaarsen bijvoorbeeld zijn heel gezellig, maar geven niet altijd bijster veel licht en waaien gemakkelijk uit. Daarom toon ik jullie vandaag hoe je heel gemakkelijk zelf een terraslicht in strandsfeer kunt maken! Goedkoop, mooi en sfeervol.

Benodigdheden:

Aan de slag

Ik denk dat dit de meest gemakkelijke DIY ooit is, maar daar hou ik wel van. Ik ben creatief, maar in beperkte mate. Bedoeling is om de schelpen en lichtjes over de bokaal te verdelen. Schik de schelpen zo dat je de draad van de lichtjes wat verbergt. Sowieso als het donker is zie je dat helemaal niet meer. Het bakje waar de batterijen in zitten en waarmee je de lichtjes bediend kun je uit de bokaal houden of erin verwerken. Als je hem er graag in wil, kies dan zeker een pot die groot genoeg is.

Ik vind de lichtjes echt super sfeervol en kan niet wachten om eens een tafel hiermee aan te kleden. Wat vinden jullie? Leuk idee?

Over Eliza van Ergenstussenin.be

Eliza De Waele heeft drie grote passies: schrijven, interieur en de Belgische kust. Voor vtwonen schrijft ze over woonschatten aan zee, want als local kent ze de leukste plekjes en vindt ze de mooiste schelpjes om haar huis te decoreren. Sinds maart 2012 vind je haar ook op haar eigen blog Ergenstussenin, waar ze alles deelt over interieur, styling en de renovatie van haar huis.

Bron: Tekst & foto’s Eliza De Waele

nog meer: bloggers