WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Where to shop? Een lijstje met duurzame interieurmerken

Natuurlijk let je bij het inrichten van je huis op design en stijl, maar dat meubels en accessoires hun steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet is tegenwoordig minstens zo belangrijk. Veel interieurmerken zeggen duurzaam te zijn, maar zijn ze dat ook écht? Dit zijn onze favoriete duurzame interieurmerken.

duurzame interieurmerken

Verlichting

In verlichtingsland wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Voor lichtbronnen ben je aan het juiste adres bij Tala LED. Dit merk produceert al hun producten helemaal CO2 neutraal. Ben je op zoek naar stijlvolle tafel-, vloer- of hanglampen van duurzame interieurmerken? Neem dan eens een kijkje bij Ay Illuminate of Graypants. Deze merken ademen duurzaamheid en dat zie je niet alleen terug in de productie van de lampen, maar ook in de stijl die ze uitstralen.

LEES OOK
Een felgekleurde lamp… durf jij het aan?

Accessoires

Ook qua duurzame accessoires is de keuze reuze. Een goede optie is Dille & Kamille, een winkel met een uitgebreid assortiment aan functionele én stijlvolle accessoires. Op zoek naar duurzame Scandinavische items in hagelwitte tonen? Dan is Sukha hét duurzame merk voor jou.

Meubels

Er zijn veel merken die zo nu en dan duurzame collecties of productseries op de markt brengen. HAY bijvoorbeeld, heeft de populaire About A Chair (AAC) serie inmiddels ook uitgebracht in een nieuw eco jasje. Of neem Ferm Living. Sowieso is dit merk al een absolute favoriet, maar de Desert collectie is helemaal duurzaam: de stoffering van de stoelen bestaat uit 53 gerecyclede plastic flessen! Ook veel van hun vloerkleden zijn duurzaam geproduceerd.

Shop duurzaam…

Lees ook

nog meer: wooninspiratie