kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

World Grannies uit Peru breien Dutch Design voor COCO-MAT

WorldGranny zet zich wereldwijd in voor ouderen die in eenzaamheid en isolement leven en bestrijdt daarnaast de oorzaken van armoede op hoge leeftijd. WorldGranny wil politici en mensen, zoals jij en ik, samenbrengen om zich met hart en ziel in te zetten voor ouderen over de hele wereld. WorldGranny heeft maar een doel voor ogen: de vergrijzing ons niet de baas te laten worden.

Coco-mat by WorldGranny Coco-mat by WorldGranny

Verantwoord knuffelen

De hand gebreide COCO-MAT by WorldGranny lijn bestaat uit verschillende artikelen, allemaal handgemaakt door ouderen over de hele wereld. Van zachte knuffels tot decoratieve kussenslopen, de grannies breien de leukste accessoires. En door producten van WorldGranny te kopen help je ook mee om ouderen over de hele wereld zelfredzamer te maken.

Caroline van Dullemen, directeur van WorldGranny zegt over dit project; “Geweldig om te zien wat de dames kunnen maken! En fijn om te zien dat ze met het deelnemen aan de Club en de inkomsten die ze daarmee krijgen, ook zelfredzamer worden. We zeggen niet voor niets ‘’experienced hands, natural materials, Dutch Design!”

De productlijn COCO-MAT by WorldGranny zal verkrijgbaar zijn in de COCO-MAT winkels Amsterdam, Rotterdam en Arnhem.

nog meer: wooninspiratie