WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Tips voor in de schoen

Vandaag is het zover, dan komen Sinterklaas en de pieten aan in Gouda. Voor kinderen de hoogste tijd om hun schoen te zetten bij de schoorsteen of deur. Maak er dit jaar een duurzame sint van, en vul de schoen met cadeautjes die ook de wereld een stukje mooier maken. Wij geven tips!

schoencadeaus

Duurzame schoencadeaus

Voor kinderen is het ‘schoen zetten’ en de spanning of de sint wel echt langs is geweest de grootste pret. Maar denk ook eens aan mens en milieu en geef in plaats van goedkoop speelgoed, een duurzaam cadeautje. Hier hebben de kinderen nog langer plezier van ook! Bekijk hieronder acht goede schoencadeaus.

Lego solar helikopter. Speelt jouw kind graag met Lego? Dan is deze helikopter een leuk cadeau. Schijnt er voldoende licht op, dan gaat de rotor draaien.
Chocola. Met deze lekkere chocoladeletters maak je ieder mens blij. Ook de cacaoboeren in Afrika.
Dopper. Weg met plastic flesjes en plastic afval, een dopper gaat jaren mee! Ook voor de kids handig om mee te nemen naar school.
– Gezelschapsspellen. Allerlei klassieke spellen in een modern jasje. Ze zijn namelijk gemaakt van bamboe: een duurzaam materiaal.
Rugzak van Unicef. Met dit cadeau maak je niet alleen je kindje blij, maar steun je ook gelijk het werk van Unicef.
Potloodset. Deze potloden zijn ideaal voor jonge tekenaars. De potloden zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn FSC-goedgekeurd.
Fairtrade voetbal. Droomt jouw kindje ervan om een voetballer te worden? Deze fairtrade voetbal is het begin.

Bron: EcoZo

nog meer: wooninspiratie