WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ontdek de nieuwste duurzame designs op de Dutch Design Week

Met duurzame ontwerpen, designs van de toekomst en de nieuwste talenten laat de Dutch Design Week ons ook dit jaar weer versteld staan. Van creatieve ontwerpen tot duurzame designs, je kijkt je ogen uit.

dutch design week

De Dutch Design Week

Dutch Design Week (DDW) is in twaalf jaar tijd uitgegroeid tot het grootste designevenement van Noord-Europa en vindt elk jaar plaats in Eindhoven. Het designevenement is tot ver over de grenzen bekend en biedt een podium voor (nieuwe) ontwerpers. Daarnaast biedt het evenement een verbindende factor tussen design, technologie en mensen.

Duurzame producten, ontwerpers en nog veel meer!

Op het gebied van duurzaam wonen en leven is de DDW ook dit jaar weer hét evenement om te bezoeken. Zo hebben we de beste afstudeerdopdrachten mogen zien én ervaren. Van creatieve recycleprojecten tot nieuwe verantwoorde technieken en designs, we keken onze ogen uit! En daarnaast kun je ook de nieuwste duurzame ontwerpen bekijken.

Meer informatie

De DDW is een echte aanrader. Niet alleen voor de designkenners onder ons, maar ook voor een gezellig dagje uit vol inspiratie met vrienden of familie. Naast de nieuwste trends op het gebied van duurzaam wonen vind je er nog veel meer! Voor meer informatie over de Dutch Design Week kun je terecht op de website: www.ddw.nl

nog meer: wooninspiratie