WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Papier hier

Vol verwachting klopt ons hart! Wat zou Sinterklaas dit jaar weer hebben meegebracht? Al die leuke cadeautjes leveren ook een hoop inpakpapier op. En vaak weet je niet hoe snel dat in de container moet. Zonde, want je kunt er genoeg handige en leuke dingen mee doen!papier hier

Gebruik het als tekenpapier

Inpakpapier kun je ideaal als tekenpapier gebruiken, want de achterkant is over het algemeen vaak gewoon wit van kleur. Scheelt in kosten en je geeft het inpakpapier een tweede leven! Goed voor je portemonnee én het milieu.

Boodschappenlijstje of memo blaadjes

Knip het inpakpapier in vierkante blaadjes en leg ze bijvoorbeeld bij de telefoon. Zo heb je daar altijd een papiertje , als je snel iets moet opschrijven. Een goedkope  en verantwoorde oplossing. Zo verspil je geen papier.

Knutselpapier

Met alle vrolijke kleurtjes is inpakpapier ook heel leuk om mee te knutselen. Knip er leuke figuurtjes uit of combineer verschillende kleuren papier met elkaar. Ben je bezig om je scrapbook vorm te geven? Wanneer je inpakpapier hebt met een mooi patroon kun je ook daar jezelf helemaal op uitleven. Je kunt er dus meer mee dan je denkt!

Verven

Ben je van plan om in huis aan de slag te gaan met verf? Dan kun je beter alles bedekken voordat je gaat schilderen. En oud (inpak)papier is bij uitstek de goedkoopste manier om je vloer te beschermen!

Bron: Vakantieveilingen.nl

nog meer: wooninspiratie