WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Onshuisverdienthet.nl

Wonen zonder energierekening? Wie wil dat nu niet! Volgens Energiesprong, initiatiefnemer van de campagne Ons Huis Verdient Het. Met deze campagne hopen zij op grote schaal vraag en aanbod te laten ontstaan voor woningen en gebouwen zonder energienota. Maar daar is jouw hulp voor nodig!

></p>
<p><img loading=

Energieneutraal Nederland

Jaarlijks betalen we in Nederland 13 miljard euro aan energiekosten voor koop- en huurwoningen. Met dit enorme bedrag zouden we volgens Energiesprong woningen kunnen renoveren om ze energieneutraal te maken. Zodat het huis evenveel energie opwekt als het verbruikt. Met als gevolg: minder CO2 uitstoot.

Wist je dat…

Een rijtjeshuis een energierekening heeft van gemiddeld 165 euro per maand? Omgezet naar een lening kun je daar de verbouwing van je huis naar energieneutraal mee betalen. Bovendien kun je zowel bij ABN Amro als de Rabobank voor een energieneutraal nieuwbouwhuis extra financiering krijgen!

Ons Huis Verdient Het

Daarom komt Energiesprong met de nieuwe campagne Ons Huis Verdient Het. Met deze campagne hopen zij op grote schaal vraag en aanbod te laten ontstaan voor woningen en gebouwen zonder energienota. Maar daar is jouw hulp voor nodig!

Help!

Door jouw stem te laten horen, hoopt Energiesprong banken, beleggers en bouwers te overtuigen om anders naar dit vraagstuk te kijken. Hoe meer steunbetuiging, hoe beter! Want dan zien de betrokken partijen de vraag en de noodzaak van verandering.

 

8-delige serie op RTL 4

Op dit moment heeft Energiesprong een aantal partners die de campagne ondersteunen en verder helpen verspreiden. Maar om nog veel meer mensen mee te nemen in deze beweging komt Ons Huis Verdient Het op TV.

Vanaf zaterdag 12 april 2014 is Ons Huis Verdient Het te zien op RTL4 in een uitgebreide uitleg of bekijk de trailer hieronder!

Bron & Beeld: onshuisverdienthet.nl

nog meer: wooninspiratie