WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Oma weet raad: Spinnenweb verwijderen

Schoonmaken is niet het meest duurzame klusje in huis. Er zitten vaak veel chemische stoffen in de schoonmaakmiddelen en je hebt geen idee van de precieze werking en het nut. Gelukkig zijn er ook nog de schoonmaaktips van vroeger waarmee je een spinnenweb verwijderen kunt. Oma weet raad!spinnenweb verwijderen

Spinnenweb verwijderen

Niets zo irritant als spinrag op de muur of in de hoeken. Zet daarom op de plekken waar je er last van hebt een schaaltje met zout. Het vocht van de spinsels wordt opgenomen door het zout en daarmee komt er een einde aan de spinnenwebben. Wil je de spinnen ook verjagen, zet dan een schaaltje water met azijn neer. Spinnen zoeken dan een ander plekje. Dag spinnen(web)!

Meer tips

Deze maand kwam er wekelijks een tip online. Een schoonmaaktip uit de oude doos, want oma weet raad. Dit was alweer de vierde en laatste tip. De eerste tip was om vlekken te verwijderen, in de tweede tip leer je de magnetron schoon te maken. De derde tip ging over duurzaam ramen zemen en nu een spinnenweb verwijderen.

Kan je geen genoeg krijgen van deze tips? Kijk dan eens op de website van oma weet raad. Hier vind je tips uit de oude doos. Schoonmaken, tuinieren, vlekken, koken en gezondheid, alle thema’s komen aan bod. Er staan veel duurzame en nuttige tips tussen.

nog meer: wooninspiratie