WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Makkelijk nog meer energie besparen

Makkelijk nog meer energie besparen, dat is het thema van de komende Week van de Energierekening, die voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal van 14 tot en met 20 oktober voor de tweede keer organiseert.

week van de energierekening

Steeds meer mensen gaan bewust om met stroom en gas in huis. Voor lagere energiekosten en om het milieu te helpen. In de Week van de Energierekening worden mensen geholpen om nog een extra stap te zetten. Wist je bijvoorbeeld dat door 1 minuutje korter te douchen je al tientallen euro’s kunt besparen? Of dat tochtstrips plaatsen je een besparing van 50 euro oplevert? Simpele maatregelen die iedereen kan nemen en die heel weinig kosten. Juist door deze makkelijke energiebesparende maatregelen te nemen, kan er behoorlijk wat stroom en gas bespaard worden. En dat zie je terug op de energierekening!

Wat past bij jou?

De Week van de Energierekening besteedt een week lang nadrukkelijk de aandacht aan makkelijke energie besparen in huis. Met nog meer tips, zoals het plaatsen van radiatorfolie achter de radiator of apparaten helemaal uit te schakelen om sluipverbruik tegen te gaan. En een test waarmee je kunt checken welke makkelijke bespaaracties goed bij je passen en je ook nog kans maakt op 2.500 euro aan energiezuinige apparaten. Bovendien zijn er allerlei acties van deelnemende partijen die je op weg kunnen helpen om net die ene stap extra te zetten. Zo kun je via Vereniging Eigen Huis direct korting op energiebesparende producten krijgen en biedt VvE Belang appartementseigenaren een gratis verlichtingsscan voor de algemene ruimten. Voor huurders bieden de Woonbond en Vastgoed Belang direct praktische tips om het energieverbruik terug te dringen.

Win een energiezuinige apparaten

Meer weten over makkelijk energie besparen? Ga in de Week van de Energierekening, van 14 tot en met 20 oktober, naar www.weekvandeenergierekening.nl, doe mee en maak kans op 2.500 euro aan energiezuinige apparaten!

De Week van de Energierekening geeft aandacht aan makkelijk energie besparen in huis. Minder energieverbruik zorgt voor een lagere energierekening en een beter milieu. Deze campagne loopt van 14 tot en met 20 oktober 2013.

De Week van de Energierekening is een initiatief van de onafhankelijke organisaties Milieu Centraal, Vereniging Eigen Huis, de Nederlandse Woonbond, VvE Belang, Vastgoed Belang, VACpunt Wonen en het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

nog meer: wooninspiratie