WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak je huis Hoom

De toekomst mooier maken, als we nu eens beginnen met het slimmer gebruik maken van energiebronnen. Dat is de missie van Hoom. Maak je huis Hoom en lees hieronder hoe jij duurzaam kunt gaan wonen!

Hoom

Even voorstellen

Hoom is een initiatief van energienetwerkbedrijf Liander. Een zelfstandig bedrijf zonder winstoogmerk met als doel het mogelijk maken van duurzaam wonen. Om dit te bereiken werken zij samen met bewoners, gemeenten, lokale duurzame ondernemers, uitvoerende bedrijven en energiecoöperaties. Het doel van Hoom is dat elke woningbezitter comfortabel en energiezuinig kan gaan wonen.

Aan de slag

Hoom helpt je om energiezuinig te gaan wonen. De belofte die zij maken in drie stappen: energiezuinig wonen, afgestemd op je eigen woning, wensen en budget. Je kunt kiezen uit vijf maatregelen om energiezuinig te gaan wonen. De vijf zijn, het aanschaffen van zonnepanelen, spouwmuurisolatie, bodem- en kruipruimteisolatie, een HR-ketel en een Zonneboiler. De maatregel kiezen is de eerste stap, stap 2 is het daadwerkelijk aan de slag gaan, de maatregel wordt uitgevoerd en uiteindelijk ga je in stap 3 besparen.

Meer weten over Maak je huis Hoom

Wil je meer weten over de ideeën en werkwijze van Hoom? Op de website van Hoom, Maak je huis Hoom, lees je meer informatie.

nog meer: wooninspiratie