WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kerstmarkten

Geen kerst zonder een bezoek te hebben gebracht aan een kerstmarkt. Heerlijk rondstruinen tussen leuke kramen, warme chocomelk drinken en genieten van een fijne en gezellige sfeer. Voor het ultieme kerstgevoel hoef je niet de grens over. Ja in Londen, Düsseldorf en Brugge vind je een magische kerstwereld, maar ook ons eigen landje heeft gezellige kerstmarkten voor je in de aanbieding.

kerstmarkten

Markten

Met nog een week tot kerst zetten we een aantal leuke kerstmarkten voor je op een rij die je dit weekend nog kunt bezoeken.

Kerstmarkt Maastricht
Magisch Maastricht mag natuurlijk niet ontbreken in het lijstje van kerstmarkten. Heel Maastricht is lange tijd gehuld in winterse sferen, waarbij een kerstmarkt niet ontbreekt. Doe je te goed aan authentieke lekkernijen, speur naar cadeautjes en maak aan het einde een rondje in het reuzenrad.

Kerstmarkt Maastricht – Vrijthof

Kerstmarkt Lelystad
Voor jong en oud met vuurkorven, een levende kerststal, kerstmuziek en een lichtjesroute door het park: het is er allemaal. Extra leuk, er worden ook biologische streekproducten verkocht.

Kerstmarkt in Natuurpark Lelystad
Bezoekerscentrum Natuurpark Lelystad

Kerstmarkt Leiden
De eerste drijvende kerstmarkt! Sfeervol opgebouwd met chalets voor het ultieme wintergevoel. Wil je graag een rondje maken op de ijzers? Dat kan op de schaatsbaan!

Kerstmarkt Leiden
Nieuwe Rijn in het historische centrum

Bron: Verkeersubureaus.info

Kerstmarkt Tilburg
Op deze trendy overdekte markt kan je ronddwalen door de hofjes, pleintjes en straatjes en ontdek je steeds weer nieuwe, bijzondere, verrassende en duurzame producten. En proef ambachtelijke producten op het Vers van Vlakbij plein.

BAZOUQWinterfair
Koepelhal, NS Plein 3, Tilburg

nog meer: wooninspiratie