WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Iedere maand een duurzame koop met HIER!

Het HIER klimaatbureau heeft deze maand het duurzame kortingsplatform HIER bespaart gelanceerd. Op www.HIERbespaart.nl krijg je iedere maand super goede aanbiedingen van energiebesparende producten voor in of rondom huis. Klimaatbewuste keuzes maken wordt zo wel héél makkelijk!

Hier bespaart

Obstakels wegnemen

Bart de Voogd van het HIER klimaatbureau: ‘Wij merken dat steeds meer Nederlanders wel bewuste keuzes willen maken, maar dat ze aanhikken tegen de investering én dat ze niet goed weten waar ze het beste kunnen besparen. Om die obstakels weg te nemen, lanceren wij HIER bespaart.”

Deze maand is het aanbod: vloerisolatie van Tonzon met 100 euro korting en een COOX met gratis De Buyer pan én kookboekje!

Driedubbel besparen

1. Je krijgt korting op de aanschaf
2. Je bespaart energiekosten
3. Én je spaart het klimaat
Alle producten voldoen aan de criteria van het HIER klimaatbewust-logo; de productaanbeveling van het HIER klimaatbureau. Dus je weet dat je echt iets goeds koopt.

Hoe werkt het?

Het aanmelden op de website is helemaal gratis. Meld je aan op www.HIERbespaart.nl en je ontvangt iedere maand een kortingsaanbod voor kwaliteitsproducten waarmee je thuis energie kunt besparen. Als je van het aanbod gebruik wilt maken klik je op de button ‘stuur mij de kortingscode’. In de mail staat hoe je de korting kunt verzilveren.

Wie is HIER bespaart?

Stichting HIER klimaatbureau is de organisatie achter dit concept. De missie: heel Nederland betrekken bij de oplossing van het klimaatprobleem. HIER is de drijvende kracht achter campagnes en initiatieven zoals de COOX, het Klimaatstraatfeest en HIER opgewekt, organiseert de Klimaatborrel, publiceert de ‘Staat van het Klimaat’ en beheert het HIER klimaatbewust logo en de CO₂-Prestatieladder.

We hopen dat je, net als wij, geïnspireerd raakt door hun praktische tips en opvallende initiatieven om bij te dragen aan een klimaatneutraal Nederland.

nog meer: wooninspiratie