WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

HEMA eco-tas

HEMA wil het gebruik van plastic wegwerptasjes terugdringen en komt daarom met de HEMA eco-tas. Dit is een herbruikbare tas van gerecycled materiaal. Op vertoon van de eco-tas krijg je elke week leuke kortingen. Beter voor je portemonnee, beter voor het milieu!

HEMA eco-tas

HEMA eco-tas

Na jarenlang gebruik te maken van de plastic wegwerptasjes, komt HEMA nu dus met de eco-tas. De tas is op te vouwen tot een klein tasje, dus je kunt ‘m altijd gemakkelijk meenemen. Met de eco-tas krijg je in de winkel 25% korting op een tweewekelijks geselecteerd artikel, het zogenaamde ‘Tas artikel’. Op de website van HEMA staan onder de actievoorwaarden welk product die twee weken het ‘Tas artikel’ is.

Toch hoef je niet per se de eco-tas aan te schaffen om korting te krijgen. Ook als je zelf een tas meebrengt of ervoor kiest om geen tas te gebruiken krijg je de korting. HEMA had al aangekondigd in de eerder gepresenteerde nieuwe merkstrategie dat de winkel zich meer ging bezig houden met duurzaamheid.

Wil je de HEMA eco-tas bestellen om een bijdrage te leveren aan het verminderen van het gebruik van plastic tasjes? De eco-tas is verkrijgbaar in diverse kleuren en in twee maten: L en XL. Je kunt de tas vanaf €2,- in de winkel kopen of bestellen via de webshop.

Bron: HEMA

nog meer: wooninspiratie