WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Familie Van Roosmalen wint make-over t.w.v. € 25.000

De familie Van Roosmalen uit Valkenswaard is de gelukkige winnaar geworden van de duurzame make-over ter waarde van 25.000 euro die Velux Nederland dit voorjaar cadeau geeft. Zij hadden de wens hun huidige niet-geïsoleerde jaren ’30 zolder om te toveren tot een modern en licht slaapparadijs.
zolderverbouwing

Slaapparadijs op zolder

“Onze zolder is nu nog echt een donker rommelhok. Er staat een bed, maar de ruimte wordt meer gebruikt als washok. Het liefst zouden we de zolder willen moderniseren; lichte vloeren, veel opbergruimte in op maat gemaakte kasten en natuurlijk veel daglicht en frisse lucht door ramen van de nok tot aan de vloer. Wel willen we graag het originele karakter van de zolder behouden door bijvoorbeeld de balken in het zicht te houden,” aldus Van Roosmalen over zijn verbouwingswensen.

Juryvoorzitster Carlein Kieboom, hoofdredacteur van vtwonen, vertelt over de beoordeling van de verschillende projecten: “Er is allereerst gekeken welke inzendingen aan alle actievoorwaarden voldeden en welke verbouwingen binnen de gestelde termijn en het gestelde bedrag gerealiseerd zouden kunnen worden. De woning van de familie Van Roosmalen is een mooi voorbeeld van een huis dat veel potentie heeft. Er kan met relatief eenvoudige ingrepen meer wooncomfort worden gecreëerd door de ruimte efficiënter te gebruiken, terwijl tegelijk de stookkosten door het geïsoleerde dak worden verminderd.”

Professionele make-over

De woning zal verbouwd worden door DAKVEN Daglichtspecialisten, één van de montagepartners van Velux Nederland. Na de verbouwing zorgt een woonstylist van vtwonen voor de finishing touch van de make-over.

Bij deze make-over wordt niet alleen het eindresultaat getoond, maar wil Velux stapsgewijs laten zien hoe je je huis kunt veranderen in een duurzame en ruime woning. De complete make-over zal worden vastgelegd en via een videoblog te volgen zijn op onze site. We houden je op de hoogte!

nog meer: wooninspiratie