vtwonen

Duurzaam eten bij Vork & Mes

Bijzondere locatie, bijzonder pand en een duurzaam menu, wat kan een mens nog meer wensen wanneer hij uit eten gaat? Bij Vork & Mes in Hoofddorp wordt met veel regionale producten gewerkt die het liefst rechtstreeks bij de boer worden ingekocht en passen bij het seizoen.

vork & mes

vork & mes

Vork & Mes

De herkomst van de producten is hier het allerbelangrijkst. Eigenaar Jonathan Karpathios weet ook zelf waar bijvoorbeeld het vlees vandaan komt en wat voor leven de dieren hebben gehad.Het in het oog springende pand aan het water in het Haarlemmermeerse bos geeft het diner, de lunch of de borrel en wel heel bijzonder tintje. Wij, de redactie, aten er al heerlijk!

Openingstijden

ma t/m zo: vanaf 11:00 uur
zondagavond gesloten

Duurzame producten

biologisch: vlees gedeeltelijk, zuivel en eieren, groenten uit eigen moestuin, kazen 30%, wijnen op natuurlijke wijze echter zonder keurmerk, bier met Milieukeurmerk

Adres

Paviljoenlaan 1
2131 LZ
Hoofddorp
Noord-Holland
023-557-29-63

Bron: Iens

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties