WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een warm huis

Thuiskomen in een warm en gezellig huis is het fijnste wat er is. Een grote pan soep op het vuur en met zijn allen rond de keukentafel. Languit op de bank onder een dekentje om vervolgens in de slaapkamer met een aangename temperatuur je bed in te duiken. Zo kom je de koude winter echt wel door. Maar hoe zit het met je cv-ketel? (promotie)OK CV warm huis

Winterwarm

In de wintermaanden moet je cv-ketel keihard werken om jou er behaaglijk bij te laten zitten. In een land als Nederland zou het zomaar kunnen dat hij van oktober tot en met april op volle toeren draait. Maar ook in de zomer staat je cv paraat om je bijvoorbeeld te voorzien van een verkwikkende douche. Best wel een prestatie eigenlijk. Maar om je er altijd comfortabel bij te laten zitten heeft je cv-ketel af en toe wel een beetje aandacht nodig. En dat schiet er nog wel eens bij in, zo blijkt uit onderzoek. Kies je voor onderhoud door een OK CV-erkende Energie Service Specialist, dan doe je jezelf en je cv-ketel een groot plezier.

Bespaar heel wat euro’s

Je cv-ketel eens per twee jaar laten onderhouden door een installateur met OK CV-keurmerk heeft alleen maar voordelen. Hij meet, inspecteert, onderhoudt en adviseert! Zo sta je niet onverwacht onder een koude douche. Met een goed afgestelde – en dus zuiniger werkende – cv-ketel bespaar je ook heel wat euro’s. Als je bedenkt dat de verwarming van een gemiddelde woning goed is voor meer dan de helft van de energiekosten, dan snap je wel dat dit best veel kan schelen op je budget. En dan is er nog het veiligheidsaspect. Een niet (goed) onderhouden ketel of een cv-ketel die niet goed is afgesteld kan risico’s met zich meebrengen en in het extreemste geval zelfs koolmonoxidevergiftiging veroorzaken.

OK CV-erkende Energie Service Specialisten

Het OK CV-label is een keurmerk dat wordt toegekend aan Energie Service Specialisten die aan alle eisen voldoen om een cv-installatie op de juiste wijze te plaatsen en te onderhouden. Betrouwbaar en professioneel dus. Schakel je een OK CV-installateur in dan weet je dat je cv-ketel met de grootst mogelijke zorg en aandacht wordt onderhouden en optimaal wordt afgesteld. Na hun bezoek ontvang je een rapport van het onderhoud en tips om te sparen op je stookkosten. Nog beter: sluit met je OK CV-erkend installateur een handig onderhoudscontract af, dan wordt je cv-ketel regelmatig nagekeken en heb je er helemaal geen omkijken meer naar.

Meer weten?

Op www.ok-cv.nl lees je alles over dit nieuwe keurmerk en kun je een OK CV-erkende Energie Service Specialist bij jou in de buurt vinden.

Bron: in samenwerking met OK CV.

nog meer: wooninspiratie