WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een fair trade moederdag ontbijt

Zondag 11 mei is dé dag om moeders in het zonnetje te zetten. Voor de liefste, leukste en beste moeder van de wereld maakt iedereen dan ook graag het liefste, leukste en beste ontbijtje! Maar weet wat je eet en wees bewust van de producten. Want jouw moeder verdient een fair trade moederdag ontbijt.

Fair trade moederdag > <img class=

Wat is Fairtrade?

Fairtrade is naast een keurmerk ook een wereldwijde beweging. Om een betere plek te verwerven in de handelsketen helpt Fairtrade boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden. Hierdoor kunnen zij leven van hun werk en investeren in een duurzame toekomst. In Nederland is Stichting Max Havelaar eigenaar van het Fairtrade keurmerk.

Fair Trade Original

Een goed begin is het halve werk en met de Fair Trade Original producten zit je al behoorlijk op de goede weg. Dit merk staat namelijk bekend om hun eerlijke producten. Via een eerlijke handel met werelddelen als Afrika, Azië en Latijns-Amerika wilt Fair Trade Original helpen bij het bestrijden van armoede. Schaf voor je fair trade moederdag ontbijt bijvoorbeeld de Fair Trade Original hagelslag, honing, pindakaas of jam aan en schenk dan ook meteen een lekker glaasje Fair Trade Original sinaasappelsap in. Klik voor alle producten van Fair Trade Original hier!

Kleur op tafel met Clipper tea

Sinds vorig jaar is het Engelse merk Clipper tea ook verkrijgbaar in Nederland. En ja daar wordt iedereen blij van! De mooiste en kleurrijkste verpakkingen en daarnaast ook nog eens heerlijke thee. Deze thee doet het zeker goed op de ontbijttafel tijdens moederdag. Ook dit theemerk is een van de fair trade producten die het proberen waard is!

Extraatje voor een fair trade moederdag ontbijt

Tony’s Chocolonely is een van de fair trade merken die chocolade verkopen. Met de lekkerste smaken en leuke verpakkingen. Om jouw fair trade moederdag ontbijt écht af te maken, bestel je een reep chocolade met zelf ontworpen wikkel. Kies een leuke kleur, tekst en foto en maak er een mooie wikkel van!

Bron: Etsty – SkyArt, | Faire Trade Original | Clipper tea | Tony’s Chocolonely eigen ontwerp

nog meer: wooninspiratie