WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eco Hotspots: Parijs

Heb je deze zomer een stedentrip met je lief naar Parijs op de planning staan, maar nog geen idee waar je gaat overnachten? Wij zochten de de leukste Eco Hotspots in Parijs voor je uit. Als je op zoek gaat naar een hotel in Parijs, dan heb je de keuze uit verschillende eco hotels. Hieronder vind je 3 eco hotel tips voor je reisje naar Parijs!

Eco hotspots Parijs Eco-hotspots-Parijs2

1. Hidden Hotel Parijs

Het eco hotel vlabij de Arc de Triomphe en de Avenue des Champs-Élysées heet het Hidden Hotel, één van de betere ecohotels van Parijs. De uitstraling is modern en comfortabel, materialen als hout, leer en natuursteen worden gecombineerd. Een echte aanrader! Meer informatie over het Hidden hotel vind je op de website.

2. Hi Matic Parijs

Een ander eco hotel waar je kunt verblijven is Hi Matic. Dit milieuvriendelijke hotel ligt tussen Place de la Bastille en de begraafplaats Père Lachaise. Het hotel is ontworpen door Matali Crasset. ’s Morgens kun je genieten van een continentaal ontbijt met biologische producten. Ben je geïnteresseerd in dit hotel? Lees hier dan verder.

3. Hotel Gavarni

Dichtbij de Eiffeltoren en tien minuten verwijderd van de Champs Elysées vind je het eco hotel Gavarni. Het hotel is betrokken bij een project over ecotoerisme voor duurzame ontwikkeling en mileubescherming. Zij maken gebruik van 100% duurzame energie en 100% milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Verder zijn er groene details te spotten, zoals een biologisch en fair trade ontbijt. Dit hotel is als eerste onafhankelijke hotel in Parijs beloond met een European Ecolabel. Meer weten over dit eco hotel? Kijk eens op de website.

nog meer: wooninspiratie