WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eco Hotspots: Barcelona

Tijd voor de zomer, tijd voor een stedentrip, dus tijd om de Eco Hotspots: Barcelona op een rij te zetten. En we beloven je, van al deze hotspots krijg je spontaan zin om een reisje naar Barcelona te boeken! Wij zochten de 5 leukste Eco Hotspots voor je uit.

mother

home ></p>
<h2>1. Mother</h2>
<p>Heb je zin in een health boost? Dan breng je zeker een bezoekje aan <a href=Mother. Voor de lekkerste sapjes en superfoods kun je hier terecht. Het assortiment bestaat uit cold pressed juices, oftewel, de sappen worden geperst bij koude temperaturen. Zo blijven alle vitaminen en mineralen goed behouden. Als je Mother verlaat, voel je je weer helemaal fit en gezond.

2. Home on Earth

Als je op zoek bent naar een echte Eco Hotspot, zit je bij Home on Earth goed. Bij Home on Earth is alles duurzaam, fairtrade, eerlijk, organic… Handgemaakte zeepjes, mooie sieraden, handige keukenspulletjes. Bovenaan zie je een indruk van de winkel.

3. The Green Farmers

The Green Farmers is een klein biologisch winkeltje met organic veggies, fruit, thee, kruiden en nog veel meer biologische producten. Zeker de moeite waard om een kijkje te gaan nemen.

4. Hotel Casa Camper

Dit eco-friendly hotel ligt in hartje Barcelona en is dus ideaal voor lange warme zomeravonden en shoppen in het centrum. Extra fijn omdat ze o.a. bewust met waterverbruik omgaan (afvalwater wordt hergebruikt als toiletwater), solarpanels gebruiken en gebruik maken van ecologische schoonmaakmiddelen.

5. Ecoology

De kledingwinkel Ecoology staat helemaal in het teken van duurzaamheid. Zij werken met natuurlijke, organische en gerecyclede materialen. De shops van Ecoology in Barcelona zijn op meerdere plekken te spotten. Een overzicht van de winkels in Barcelona vind je hier.

nog meer: wooninspiratie