WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Earth Hour

Samen één keer per jaar één uur het licht uit doen voor de aarde. Earth hour is een initiatief van het WNF en probeert mensen na te laten denken over de toekomst en kwetsbaarheid van de aarde. Dus doe samen met ons mee en zet je in voor het behoud van onze mooie planeet!   

earth hour

Ecologische voetafdruk

Dit jaar zal Earth Hour plaatsvinden op 29 maart 2014 om 20:30 uur. Voor één uurtje het licht uit op de hele wereld. Het is natuurlijk meer een statement dan een echte wereldverbetering, maar dat is ook precies de bedoeling. Mensen moeten zich meer bewust worden van de schade die we onze aarde aan doen.

Onze ecologische voetafdruk staat dit jaar centraal. Volgens het WNF concurreert de mens met de aarde om beschikbare ruimte. De aarde heeft zelfs 1,5 jaar nodig om te produceren wat wij in één jaar consumeren!

Wist je dat…

Als iedereen op de wereld zou leven als de gemiddelde Nederlander, we 3,5 aardbollen nodig hebben om te voorzien in onze behoeften? Doe daarom nu de test en kijk hoe groot jouw ecologische voetafdruk is.

Wat zou jij voor Earth hour willen doen? Op Facebook kun je je eigen evenement aanmaken. Of doe mee met andere evenementen in de buurt. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina van het WNF.

Bron: WNF | Portfolios

nog meer: wooninspiratie