WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bio beauty met duurzame make-up

De decembermaand is het ultieme moment om feestelijk uit te pakken met kleding en make-up. Wist je dat feestelijke make-up en duurzaamheid ook heel goed samen gaan? Ga dit jaar voor duurzame make-up en struin als bio beauty alle etentjes en feestjes af! 
duurzame make up

Duurzame make-up

Duurzame cosmetica en huidverzorgingsproducten zijn producten die dicht bij de natuur staan, puur en vers zijn en niet op dieren getest worden. In de webshop van MissBio vind je zo’n schat aan duurzame make-up en verzorgingsproducten. Van eco friendly nagellak tot glutenvrije lipgloss en van shampoo tot parfum op biologische basis.Ook in de webshop van be so pure vind je 100% pure producten van verschillende duurzame cosmeticamerken. Natuurlijke verzorgingsproducten zijn niet alleen beter voor je huid, ze zijn ook effectiever en werken sneller.

Wist je dat…

…aceton, gebruikt in nagellakremover en parfum, de huid uit laat drogen?
…urea, gebruikt in veel gezichts- en lichaamsverzorgingproducten, de aanmaak van acne kan stimuleren?
…merken altijd op de verpakking mogen vermelden dat de producten natuurlijk zijn, maar om de term biologisch te mogen gebruiken 95% van de ingrediënten van biologische teelt moeten komen?
Let dus op het gebruik van deze termen. Meer wist je datjes over schadelijke stoffen in make-up vind je op de zwarte lijst samengesteld door be so pure.

Bovenal: vergeet niet dat je van jezelf al een natural beauty bent en make-up overbodig is! Geen make-up is de meest duurzame make-up.

Bron: MissBio

nog meer: wooninspiratie