WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Duurzame gadgets

Met deze 5 duurzame gadgets voor nog geen 75 euro ben je direct 5 stappen dichterbij een duurzaam huishouden en een groenere levensstijl. Klein of groot, alle kleine beetjes helpen.

duurzame gadgets

Jute boodschappentassen

Plastic is niet goed voor het milieu. Zeg daarom vaarwel tegen de plastic boodschappentassen en kies vanaf nu voor een jute boodschappentas. Waarom? Omdat jute tassen ecologisch, duurzaam, biologisch afbreekbaar in 1-2 jaar, herbruikbaar en milieuvriendelijk zijn.

Ecowasbal

De Ecowasbal wast kleding stralend schoon met 80% minder wasmiddel. De bal is goed voor 1000 wasbeurten, wat gelijk staat aan ongeveer vier jaar wassen en een besparing van €240,-.

Deurdranger

Met de deurdranger ga je tocht tegen in de winter. Je schuift de deurdranger over het scharnier en voilà klaar is kees. Als de deur wordt geopend wordt de veer gespannen en zodra de deur wordt losgelaten zal de deur zich sluiten door de kracht van de gespannen veer. Let op: past alleen bij opdekdeuren.

Standby killer

Handig voor iedereen die wel eens vergeet om de televisie helemaal uit te zetten. Met deze standby killer zal dat niet meer gebeuren. Deze standby killer behoort tot de duurzame gadgets en bespaart energie en kosten en beschermt ook nog eens tegen overspanning en brand.

Zonneoplader

Wanneer je zonneoplader in direct zonlicht plaatst, laadt deze meteen. Hij is geschikt om elk gewenst moment je mobiel, navigatie systeem, MP3 Speler etc. op te laden.

Bron: Rasmussen College

nog meer: wooninspiratie