kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Drie in één!

Energiebesparing, milieubesparing én het goede doel steunen op hetzelfde moment: geloof het of niet, het is mogelijk met de Waka Waka lamp! Waka Waka, wat helder licht betekent in het Swahili, is een led-lampje dat werkt op zonne-energie. Hij is klein en daardoor makkelijk te vervoeren. Ideaal voor vakantie, noodsituaties of als extra sfeerlicht.

waka waka lamp

Hoe werkt het?

Leg de kant met de zonnepanelen één dag in de zon en je krijgt er op de hoogste lichtstand meer dan 8 uur licht voor terug. Op de laagste lichtstand (10 procent) kan het lampje zelfs 80 uur schijnen! Het idee achter het Waka Waka lampje is dat niet alleen wij westerlingen, maar ook mensen uit ontwikkelingslanden van het extra licht kunnen genieten. Op dit moment gebruiken 1,5 biljoen mensen, een kwart van onze samenleving, enkel een olielampje in het donker. Alsof dit niet al erg genoeg is, zijn olielampen levensgevaarlijk, giftig en veroorzaken 300.000 dodelijke verwondingen per jaar!

Bestellen?!

Om ervoor te zorgen dat de olielamp snel plaats gaat maken voor de Waka Waka lamp, bestel dan voor 29,- euro een exemplaar op www.getwakawaka.com. Door jouw bijdrage help je mee de prijs in ontwikkelingslanden laag te houden. Nog een leuk feitje: naast de WakaWaka Light, is er nu ook de WakaWaka Power. Dit is zowel een lamp als mobiele oplader!

nog meer: wooninspiratie