vtwonen

Buitenverlichting op zonne-energie

Buitenverlichting geeft sfeer op late zomeravonden en een veilig gevoel bij thuiskomst op donkere plekken rondom het huis. De ideale oplossing is buitenverlichting op zonne-energie.

Buitenverlichting op zonne-energie

Het grote voordeel van zonne-energie is dat het een duurzame vorm van energie is, die iedereen zelf op een makkelijke manier kan opwekken. De energierekening zal dalen. Daarnaast draag je tegelijkertijd bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Een groot aantal mensen heeft het verkeerde idee van buitenverlichting op zonne-energie. De gedachte dat de verlichting alleen werkt bij daadwerkelijk zonlicht is niet juist. De verlichting werkt namelijk op daglicht in het algemeen. Hier is dus niet altijd de zon voor nodig! De lichtcollector is het belangrijkste onderdeel van de verlichting op zonne-energie. Hierin wordt het licht opgevangen en omgezet in energie die wordt opgeslagen in de accu of batterij van de buitenverlichting. Een ander groot voordeel, naast de besparing op energiekosten, is dat het niet nodig is om elektriciteitskabels aan te leggen. De buitenverlichting op zonne-energie heeft namelijk geen extra voeding nodig.

De leukste buitenverlichting op zonne-energie

Wij begrijpen als geen ander dat naast duurzaam wonen, het ook belangrijk is dat het huis leuk en sfeervol blijft. Daarom hebben wij uitgezocht waar de leukste buitenverlichting op zonne-energie te vinden is. Gelukkig spelen winkels hier ook op in en verschijnt er sfeervolle, maar ook stijlvolle buitenverlichting op zonne-energie.

Andere tips voor buitenverlichting op zonne-energie

Op viavtwonen vind je een aantal webshops met mooie buitenverlichting op zonne-energie in de collectie. Uiteraard maakten we ook een selectie, zodat je direct kunt shoppen:Bron: Gaucoli

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties