WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Blue Monday overleven

De vakantie is nog ver weg, goede voornemens gaan niet zo goed meer en het is maandag… Blue monday komt eraan. Op 20 januari is het volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall de meest deprimerende dag van het jaar. Maar dat hoeft natuurlijk niet! 5 tips om deze dag door te komen.
blue monday

 

Ga dansen!

Bekijk de 24 uur durende clip van Happy van Pharrel Williams en haal hier inspiratie uit. Ga lekker dansen op vrolijke muziek. Oké vooruit, het mag ook met de gordijnen dicht.  www.24hoursofhappy.com

Een goede start

Vandaag is een gezond ontbijt extra belangrijk. Een gezond ontbijt vermindert stress, geeft een boost aan je concentratieniveau en helpt tegen moodswings en depressie.

Weggeven

Help de mensen om je heen ook om deze onmogelijke dag door te komen. Betaal de kop koffie van de persoon achter je in de rij of koop een bloemetje en geef deze aan een willekeurig leuk persoon op straat. Weggeven is leuker dan je denkt.

Spelen als een kind

“We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden. We worden ouder omdat we stoppen met spelen.” Bureau Play heeft als doel volwassenen aan het spelen te krijgen. De kaartenset Speelregels helpt je op weg met opdrachten.

Vakantie

Boek alvast een vakantie. Dit hoeft natuurlijk niet de zomervakantie te zijn want dat is nog zo ver weg, maar bijvoorbeeld een stedentripje in het voorjaar. Hierdoor heb je iets leuks om naar uit te kijken.

Bron: Welke.nl

nog meer: wooninspiratie