kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bezinning bij De Nieuwe Liefde

In Amsterdam vind je De Nieuwe Liefde: een centrum voor debat, bezinning en poëzie. Vooral bezinning is bij De Nieuwe Liefde een belangrijk aspect. Het centrum wil het publiek aan het denken zetten en bewust maken van de zin van het leven.

de nieuwe liefde

Publieksprogramma’s

In De Nieuwe Liefde zijn er veel soorten publieksprogramma’s die je bij kunt wonen. Van ethische tot filosofische en van politieke tot sociaal-maatschappelijke aard. Bij het centrum gaat het veel over het Bijbelse verhaal. Toch beschouwt De Nieuwe Liefde het Bijbelse verhaal vooral als inspiratiebron en niet als exclusieve levensbeschouwing.

Er is ook ruimte voor poëzie en andere vormen van verbeelding. Mensen kunnen hier naar elkaar luisteren en argumenten uitwisselen op basis van kennis en ervaring. Daardoor ontstaat blikverruiming en meer begrip voor elkaar. Op de website vind je het gehele programmaoverzicht.

Met al deze programma’s wil het centrum het publiek aan het denken zetten, in verwarring brengen, wakker schudden en bemoedigen. Het centrum vindt het belangrijk dat je je bewust wordt van de zin van jouw leven en daarom stimuleert het bezinning.

Wil je meer informatie over De Nieuwe Liefde? Kijk dan op de website.

Bron beeld: Villanueva Architect

nog meer: wooninspiratie