kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Barbecook Joya

Lang leve de zomer met haar lange zwoele zomeravonden, strand temperaturen en BBQ gezelligheid. Tijd om de tuin op een duurzame manier zomer proof te maken met de Barbecook Joya. 

barbecook

Barbecook Joya

Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien, is dat voor ons Nederlanders vaak het startsignaal om de bbq tevoorschijn te halen. Het liefst zo vroeg mogelijk in het jaar. Maar wist je dat barbecueën allesbehalve duurzaam is? De Barbecook Joya is wel een groen exemplaar in zijn soort. Deze tafelbarbecue valt onder de noemer duurzaam, omdat hij warmte-efficiënt is en gebruik maakt van FSC gecertificeerde ’tabs’ met milieuvriendelijke kolen van duurzaam materiaal. Naast dat hij makkelijk is in gebruik, is de barbecue geschikt voor vier personen en staat hij garant voor een gezellig avondje tafelen.

Duurzame grilltabs

Een grilltab is eenvoudig gezegd een aluminium schaaltje met 100% FSC-gecertificeerde houtskoolbriketten. Deze grilltabs zijn geschikt om te gebruiken in de Barbecook Joya tafelgrill, zijn goed voor minimaal een uur grillen én zorgen ervoor dat je handen niet vies worden. Daarnaast zijn de kolen na verbranding ook nog eens te gebruiken als meststof voor planten.

Barbecook

Ga je gezellig barbecueën, dan hoef je natuurlijk niet altijd rondom de tafel te zitten zoals met de Barbecook Joya. Barbecook heeft namelijk alles in huis voor een geslaagde en zorgeloze avond buitenshuis. In het assortiment vind je veel gebruiksvriendelijke barbecues, waaronder houtskool barbecues, gasbarbecues, buitenkeukens en verschillende accessoires om het plaatje compleet te maken.

Bij barbecueën komt meer kijken dan alleen de juiste materialen en apparaten aanschaffen. Wil je weten wat? Lees dan het artikel duurzaam BBQ-en voor tips.

nog meer: wooninspiratie